miercuri, 1 februarie 2017

Vlad ILIE : Jaf... azi am fost jefuiți. Fiecare dintre noi și toți deodată...

Jaf... azi am fost jefuiti. Fiecare dintre noi si toti deodata... 18-19 milioane (sau cati om mai fi...) de jafuri, la ceas tarziu de seara... Democratia calcata in picioare.
Traim apogeul jegului in care traieste Romania de 27 de ani...
A trebuit sa vina sleahta asta de borfasi cu tupeu, sa poata sa ne jefuiasca pe fata... Talharie brutala la cea ce inseamna democratie.
A cui e vina?
Simplu:


- A partidelor lamentabile zise "de dreapta", pline si ei de borfasi, care isi freaca mainile de bucurie pentru aceasta lege.
- A celor ce nu au iesit la vot in decembrie. Astfel au putut castiga astia.
- A celor ce au mers la vot, si au ales ACEIASI TALHARI, unii rosii, altii galbeni. Faceti o socoteala, cati au votat, la un loc, PSD, ALDE, PNL, PMP... Diferenta dintre borfasii galbeni si cei rosii e doar ca uite, astia rosii, azi, au avut tupeu sa faca jaful pe fata.
- A celor ce ne-au spalat creierele, facandu-ne sa credem ca nu exista decat rosu si galben. A celor ce au sustinut varianta "alegem raul cel mai putin rau".
- A celor ce au puterea, inteligenta si buna credinta sa schimbe ceva in tara asta, dar le lipseste factorul determinant: CURAJUL
- A celor ce au confiscat mesaje legitime, de genul "nu vrem amnistia", incercand sa capitalizeze capital politic de pe urma lor: Iohannis, Nicusor Dan, precum si multi altii.
- A FIECARUIA DINTRE NOI. De 27 de ani inghitim. Si EXACT ATUNCI cand avem puterea de a face ceva, uitam - parca - si alegem aceleasi jigodii. Dreptul la democratie in esenta se exercita la VOT. Tocmai la vot, insa, uitam de tot...
Nu. NU ESTE VINA PSD-ului. Caci nu e vina hotului atunci cand te fura de portofel. E vina ta, ca i-ai facilitat-o. Ca n-ai fost atent, sau ca l-ai lasat la vedere.
Astazi, PSD a fost doar borfasul cu tupeu, care iti fura portofelul "pe fata". Iti da si una in cap dupa aia...
Democratie... ce-i aia? Pai simplu, PUTEREA POPORULUI. Care popor? Astia de mai sus.
Ne meritam soarta. Cel putin pana cand vom hotari sa schimbam ceva. CU TOTII!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.