luni, 6 februarie 2017

Noi suntem Poporul ROMÂN !

MECANISMUL TICALOSIEI : CONSECINTE SI SOLUTII
Sa iesim din anomie si sa spunem lucrurilor pe nume! Va prezint mecanismul cunoscut de toata lumea si acceptat ca fiind normal si logic. Te faci membru de partid bazandu-te pe niste relatii sau cedand solicitarilor si promisiunilor unor membri mai vechi, schimband de obicei niste bani cu posibilitatea de a face mai multi bani.

De obicei ai verificat ca oamenii sunt seriosi si ca ceilalti ( de alte orientari politice ) nu sunt pentru ca ti-au rezolvat o “problema “ sau mai multe cu un mic trafic de influenta la un coleg de partid sau la un functionar aservit, numit de catre ei.
In realitate problema ti-au creat-o chiar ei sau sistemul pentru ca de principiu nimeni nu stie si mai ales nu vrea sa adauge valoare in mod real, ci vrea sa puna piedici si bariere ca sa poata exersa senzatia de putere pe bani nemunciti. Ei cred ca asta e semn de maxima inteligenta.
Accezi pana la liste si contribui greu ca sa iti obtii locul.
Cine nu are banii pentru asta promite supunere si devotament in executia ordinelor fara cracnire daca sunt numiti in orice functie, de obicei se negociaza targeturile de incasari si plati in functie de post si perspective.
Ce posturi sunt disponibile pentru aservitii total la idealurile grupului ?
Toate: functionar in guven, primarii, prefecturi, banci, management ( mai ales ca avem nenumarate garnituri de manageri priceputi la toate, fiecare garnitura cu culoarea ei politica ), secretara, sofer, in justitie, in politie, in servicii, in procuratura, in ANAF sau conex (executori, administratori judiciari ,etc ).
Toate sunt valabile, la orice noua schimbare pentru ca partidele si oamenii fura pe rand si sunt corecti in a respecta legile nescrise : legea impartirii si omerta.
Structura este birocratica, piramidala si functioneaza mai bine decat orice institutie a statului sau orice companie. Principiul este de Multi Level Marketing specializat pe hotie.
Instrumentele folosite : trafic de influenta, ordin, santaj si represalii.
Represaliile sunt interesante : nu ti se platesc banii dar nici nu poti sa gasesti dreptate in instanta, politie sau procuratura pana nu inveti legea impartirii si nu te supui.
Daca nu dai si faci scandal rezulta alte dosare si alte lovituri din directii pe care nu le poti prevedea.
Mai ales ca legea prevede ca ofiterii din servicii sub acoperire pot sa instige fara consecinte, sa isi faca fundatii, firme si sa foloseasca mijloace ilegale pentru a deveni posesorii activelor sau afacerilor unor firme de succes care dintr-o data falimenteaza cu ajutorul sistemului.
Cati oameni de afaceri au auzit propunerea : ne dai noua 80-90% si merge treaba ?
Cati au ras si n-a mai mers treaba sau au intrat in puscarie cand nu au mai cotizat ?
In plus multe din legi sunt deja absurde si se aplica de o buna perioada de timp ( merita o analiza exhaustiva ulterior ) ca bariere si aparatura de smantanit.
Cum ajungi la putere ?
Partidul negociaza si promite prin liderii fiecarui participant o bucata de os si nu uita pentru ca legea de baza este legea impartirii sa dea si victimelor , adica alegatorilor, o nimica toata ( marire de salariu, pensie, siguranta locului de munca, putere mai mare , etc ) .
Astfel toata lumea se mobilizeaza si convinge frati , cumnati , cuscri si cunostinte ca daca voteaza ce trebuie o sa fie bine pentru ca militantul e prins in sistem.
Si intr-o anomie stranie cei multi si consecventi sacrifica viitorul copiilor lor si voteaza ce trebuie : pe castigatori.
Mecanismul decizional este simplu : nimeni nu vrea munca onesta si demna, ci rezultate rapide pe cai scurte.
Iar liderii si Partidul se tin de cuvant pentru ca hotii sunt corecti intre ei : dau tot ce au promis celor carora sunt cu ei.
De unde dau ?
Din venituri viitoare de la contribuabilii corecti.
Exista o problema : contribuabilii ( cei care adauga valoare reala, nu platitorii de taxe – functionarii platesc taxe din contributia noastra ) sunt pe cale de disparitie.
Ce trebuie facut : elaborata o politica economica in care noii antreprenori (copii celor din sistem) sa poata fi ajutati sa deschida noi afaceri cu 44 000 Euro si eventual sa ii angajeze pe antreprenorii falimentati la ei in firme noi si lucitoare, fara de griji si reponsabilitati, sa preia afacerile si activele si sa faca ei bine tarii, sa construiasca un capitalism comunist si autocrat nou si perfectionat.
Ce fac parintii si liderii partidelor : asa cum au promis sustinatorilor si celor cu care s-au asociat, se tin de cuvant .
Clasa politica s-a saturat sa mai fie in ilegalitate are nevoie de legi ca sa nu ii mai deranjeze nimeni.
In saracia si bezna mintii lor, ca si in mintea alegatorului, este un singur gand : am fost alesi, putem sa facem orice vrem noi fara consecinte.
Iar sustinatorii isi vad de treaba lor, adica sustin pana la capat.
Sa ii lasam sa isi faca treaba ca de aceea i-am ales.
Concret sa analizam de ce Guvernul face ce i se cere si cine ii cere aceste lucruri si cine este de fapt responsabil pentru deviatiile aberante de la orice norma morala si sociala chiar si in anomie.
Membrii din Guvern si din structuri au promis executie fara comentarii pentru obtinerea pozitiilor.
Asa au facut si liderii Domnii Dragnea si Tariceanu : au promis sustinatorilor parlamentari si alegatorilor, in baza intelegerilor anterioare alegerilor, decizii imediate care sa confirme buna lor credinta si adeziunea totala la un sistem mafiot extrem de bine organizat care nu iarta niciodata si isi atinge intotdeauna scopurile.
Ei vor sa isi consolideze pozitiile de lideri si de aceea forteaza o pozitie ferma a Guvernului, indiferent de cat de aberante sunt aceste decizii.
Unde se inseala ?
La sutinere ! Nu au sustinerea totala, mai sunt si oameni care isi dau seama ca derapajele sunt aberante si ca ei au pierdut uzul ratiunii : ei vor sa dea legi care sa ii scape pe toti imediat si sa li se permita sa fure in deplina legalitate.
Pe scurt, considera ca Romania cu tot ce are li se cuvine de drept si este chiar a lor si atunci, pe cale de consecinta a unei decizii logic politice trebuie si legiferat acest lucru.
Iar cine se opune este clar dusmanul poporului .
Nu mai vorbim de dusmanii cu flori, chitari si cantece din Piata Victoriei.
Clar vor sa tipareasca salam cu soia cu iz de marihuana si sa destabilizeze pozitia legal castigata de putere si confirmata de alegatori.
Doamna Norica Nicolai are dreptate : e un Guvern legal constituit si ales si asta trebuie sa faca sa dea Ordonante de Urgenta asa cum au jurat sefilor lor ca o sa o faca.
Numai ca toata lumea a uitat de o alta logica a mecanismelor democratiei :
Parlamentul , daca sustine Guvernul si nu are o pozitie oficiala ferma impotriva acestor OUG, nu mai are obiectul muncii, nu mai e nevoie de parlamentari.
Exista un Guvern care face ce spun Domnii Dragnea si Tariceanu asa ca acestia trebuie sa isi dea demisia imediat din functiile de Presedinti la Camera Deputatilor si la Senat.
Evident nu vor sa isi dea demisia de onoare si este corect .
Dansii nu au onoare .
Trebuie demisi de vointa populara astfel incat sa nu mai auzim numele lor vreodata .
Ori sa ii demita partidele lor daca vor sa existe in viitor.
Daca nu, sa dispara si PSD si ALDE in neantul si nimicnicia rusinii lor !
Prin lipsa oficiala de pozitie, Parlamentul se autodesfiinteaza.
Sunt 3 cai :
- declararea unei pozitii oficiale a Parlamentului impotriva acestor OUG, Domnul Dragnea ar trebui sa uite ca este Presedinte PSD si ca da ordine la Guvern si sa isi faca treaba pentru care il platim ca Presedinte al Camerei Deputatilor si anume sa protesteze oficial impotriva initiativei Guvernului. La fel si Domnul Tariceanu, pentru ca altfel Parlamentul nu mai are logica si nu mai vrem ca din contributiile noastre sa platim o structura mafiota care sa fure si sa abuzeze poporul.
- daca nu isi dau demisia si Parlamentul nu are o pozitie oficiala impotriva oricaror OUG care legifereaza coruptia, solutia este declararea starii de urgenta si alegeri anticipate deoarece este evident ca parlamentarii puterii sunt corupti si vor sa scape de justitie cu aceste OUG-uri.
- daca totusi aceste masuri au fost popularizate in alegeri de catre PSD si ALDE si liderii PSD si ALDE sprijiniti total de partide nu fac decat sa isi duca programul la indeplinire, iar pentru acest obiectiv au sustinerea neconditionata a 3 milioane de alegatori, atunci solutia este razboiul civil.
Asadar cred ca trebuie sa ne concentram pe reactia Parlamentului si sa le cerem fara echivoc parlamentarilor sa rezolve imediat situatia printr-o pozitie ferma fata de Guvern si sa ceara imediat demisia celor doi Presedinti, aici fiind adevarata problema si adevaratii papusari ai unui Guvern care nu demonstreaza decat ca e loial si obedient, calitati care in mod normal ar fi apreciate corect si chiar ar trebui recompensate.
Dar nu daca sunt in slujba raului si fac rau neamului, chiar cu jena si rusine!
Ar trebui mutata locatia la Parlament !
Este urgent si important sa actionam acum impotriva acestor ignoranti, unii eruditi cum e Domnul Melescanu, pentru ca rusinea unor astfel de conflicte va bantui viitorul Romaniei ca un nor atomic zeci de ani.
Suntem datori copiilor nostri sa ne trezim, sa ne cerem si sa ne impunem
dreptul la o viata normala fara abuzuri si coruptie !
Nu suntem victime !
Noi, cei care vrem sa traim liber, demn si onest, sa muncim cu speranta unui viitor mai bun in tara noastra. Noi suntem Poporul Roman !
https://www.facebook.com/REVOLUTIANORMALITATII/posts/752480084917021?ft[tn]=K&ft[qid]=6383923344516808812&ft[mf_story_key]=6267574451525378259&ft[ei]=AI%401640215b226a450ae248848a35acaac3&ft[top_level_post_id]=752480084917021&ft[fbfeed_location]=1&ft[insertion_position]=9&__md__=1 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.