miercuri, 8 februarie 2017

La protestul organizat de PSD la Pitești nu a venit nimeni

 Nicio persoana nu a aparut, luni dupa amiaza, pana la ora 18:00, la manifestatia convocata pe Facebook de catre sustinatorii PSD si ALDE in centrul orasului Pitesti si programata pentru ora 17:00.     Zeci de jandami se aflau in Piata Vasile Milea, pregatiti sa intervina, dar... zero participanti. Protestul fusese convocat pe reteaua de socializare in cursul diminetii, iar cateva zeci de persoane se aratasera interesate de acest eveniment.


Conform anuntului postat, cei care nu-l sustin pe presedintele tarii erau asteptati in Piata Vasile Milea, din Pitesti, incepand cu ora 17:00, in acelasi loc in care serile trecute aproximativ 1.500 de pitesteni au iesit in strada pentru a manifesta impotriva Guvernului.

Jandarmeria Arges a reactionat, invitandu-i pe "toti cetatenii care participa la adunarile din spatiul public sa coopereze si sa ramana in dialog permanent cu fortele de ordine, asa cum au facut-o si pana acum".

"In vederea asigurarii unui climat de normalitate a acestei activitati publice, Jandarmeria Arges reitereaza participantilor ca urmatoarele fapte pot fi sanctionate, conform legilor in vigoare: instigarea prin orice mijloace, initierea sau recurgerea la actiuni violente sau alte manifestari, cu intentia de zadarnicire ori tulburare, in orice mod a adunarilor publice; organizarea sau participarea la contramanifestatii desfasurate in acelasi timp si in acelasi loc cu adunarile publice declarate, indiferent de modul lor de exprimare", se arata intr-un comunicat al IJJ Arges.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.