miercuri, 8 februarie 2017

Ioana Dinu : Jos labele de pe Președintele meu !


Nu ma intereseaza pe cine sustineti , cu cine ati votat , dar luati aminte la mesajul Presedintelui de azi din Parlament! A vorbit in numele tuturor romanilor , chiar si in numele celor care-i cer demisia !!!! Nu rupeti Romania , uniti -va in apararea democratiei!
 

"Democratia trebuie tinuta vie ,trebuie aparata , trebuie revigorata "!
Klauss Iohannis
 

(Mesajul ""jos labele" este pentru "Focile cu respiratie greoaie" care se cred formatori de opinie)

4 comentarii:

 1. dar cine e ioana dinu,lucreaza in multinationale si guvernul grindragnea le opreste sa mai jecmaneasca romanii? :

  ´´De ce au instigat multinaționalele să plece angajații lor la proteste? Pentru că interesele lor de a face bani pe seama românilor sunt lovite de noul Guvern Grindeanu. Unii dintre angajații lor bine plătiți să fie complici ignoranți la devalizarea bugetului național cu complicitatea lui Iohannis??? Stirea este o preluare si pare necredibila. La Iasi, Cluj, Timisoara sau Bucuresti, cea mai mare parte dintre protestatari provin de la firmele multinationale care au sediile in aceste orase. In realitate, de fapt, acesti oameni au fost obligati sa iasa la proteste de patronii lor, care sunt disperati de faptul ca actualul guvern al Romaniei schimba din temelii Codul Fiscal´´

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Actualul guvern apără penalii, penali sunt și cei care-l apără. Las-o dracu de cioară vopsită.

   Ștergere
  2. Doamna Elena, de ce nu va luati presedintele acasa, ca sa nu cumva sa mai puna cumva si altcineva laba pe el?

   Ștergere
  3. Malițiozitatea nu-și are rostul. Indiferent numele, Președintele trebuie respectat,mai ales că, în contextul actual, dacă el nu ar fi fost vigilent, azi, ai fi admirat , la teveu, rânjetul hidos, satisfăcut, al penalilor eliberați de sub gratii și penalii apărați pe PSD penal. Să fim serioși.
   România s-a trezit. Nu mai poate fi mințită, manipulată.

   Ștergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.