joi, 16 februarie 2017

Gelu Iancu : Trăiesc, deci... #rezist.


Trăiesc, deci... rezist.
BUN GĂSIT, DRAGI PRIETENI! ZI MINUNATĂ!
În rest... MAFIA a trecut la represalii. Poliţia a încercat intimidarea/dispersarea primilor tineri care au ajuns în piaţa Victoriei în această dimineaţă. Ghinion! #REZISTĂM, nu ne lăsăm!
LA LUPTĂ!
Vrei un VIITOR DECENT pentru familia ta, copiii tăi, nepoţii tăi, poporul tău, ţara ta? Atunci...
PE BARICADE!
DISTRUGEREA MAFIEI = PRIORITATE ZERO!

6 comentarii:

 1. vanzatorii de tara,astia sug degetul mulinationalelor (care scot untul din ei si cara profitul in tarile lor,nu vor sa fie imozitati mai mult de dragnea)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1 - Fii tu liniștit... Dragnea, la pușcărie, că nu s-a-ntâlnit hoțul cu proștii, iar guvernul schimbat, nu acești hoți care au dat ordonanța 13, iar acum fac 13-14, va avea grijă să taxele multinaționalele.

   2 - Dormi în pace, PSD-ALDE veghează pentru tine.
   Coboară Raiul printre noi, bre ! Laptele, mierea, toate promisiunile guvernanților ”românești” încep să curgă. Trăiască poporul PSD-ALDE!
   - Pentru cei 200 de lei la salariu și 5,4% la pensie promiși în programul lor de guvernare, program votat fără crâcnire, vom plăti mai mult cu 10% la gaz , 2% la curent, 12% la pâine , 11% la carne, 14% la lactate. Carburanții și dobânzile la credite vor fi ”MIZILIC”, fleac, bagatelă.
   - Frați români ! Strada ne așteaptă, să cântăm, în cor, desigur :) MULȚUMIM DIN INIMĂ PARTIDULUI

   Ștergere
  2. Principeso, las-o naibii mai moale, ca preturile astea nu PSD le-a facut, iar preturile cresc in toata Europa. Saracii vor cumpara si mai putin, corporatistii tai, iata, REZISTa la orice intemperie, la orice pret, la orice lege normala in statele civilizate. Nu te mai face ca nu stii, mergi mai departe, dar las-o mai moale. Mintea romanului cea de pe urma nu e asta de sugar pe care o afiseaza dasteptii din fotografie postata. Zicala este probata de secole.

   Ștergere
  3. Manifestanții nu sunt colporatiștii mei, sunt români în groziți de mizeria care colcăie în PSD... care, iată, n-a reușit să păcălească poporul. Problema este ordonanța 13.. care acum face 13-14, nu mai știu derbedeii cum să mai facă , pentru a-și salva penalii. Rușinos și trist că te-ai asociat demersurilor lor.
   Ori ești corect, ori mânjit...

   Ștergere
  4. Elena, cate zile ai mers în strada, sau protestezi din fotoliu?

   Ștergere

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.