vineri, 3 februarie 2017

Constantin Cojocaru : Unde este poporul ?

În aceste zile, se pare că poporul român este pe cale să încurce iţele circului politic prin care autorii loviturii de stat din decembrie 1989 au pus stăpânire pe România şi o ţin în captivitate. De 28 de ani, păpuşarul reuşeşte să păcăleacă poporul român trăgând astfel sforile aşa-ziselor alegeri democratice, încât, de fiecare dată, românii merg la vot pentru a da puterea uneia din cele două haite aflate, amândouă, sun controlul păpuşarului.

Pentru următorii 4 ani, păpuşarul a hotărât să acorde puterea haitei conduse de Liviu Dragnea, adunate sub denumirea de PSD, vopsită cu sigla “de stânga”..
I-au pregătit şi un program de guvernare, atractiv pe dinafară, dar găunos şi otrăvit pe dinăuntru. Voi reveni asupra acestei cacialmale.
L-au şi instruit pe Dragnea, astfel încât acesta să pară un expert într-ale economiei, capabil să pună în practică programul, prin care să crească salariile şi pensile românilor. Cu cifre, tabele, grafice etc. Cu ajutorul televiziunilor aservite, care nu m-au lăsat nici pe mine nici pe alţii ca mine să spunem adevărul despre găunoşenia propramului pesedist.
În acelaşi timp, şi păpuşarul şi televiziunile au lăsat fără niciun fel de program cealaltă haită, de data asta vopsită “de dreapta”, astfel încât aceasta a pierdut alegerile datorită lipsei programului de guvernare.
De fapt, cine nu uită ce au făcut cele două haite în ultimii 28 de ani ştie că ambele haite au acelaşi program, care să permită păpuşarului să controleze şi să exploateze, în continuare, colonia numită România.
Înţelegerea dintre Dragnea şi păpuşar prevedea, însă, pe lângă păstrarea dreptului păpuşarului de a jefui ţara şi dreptul haitei lui Dragnea de a-şi păstra averile dobântite prin furt, de a scăpa de puşcării şi de a participa şi ea, mai departe, la jaf, chiar dacă partea ei reprezintă nişte firimituri de la masa bogată rezervată păpuşarului.
Prevederi neincluse, însă, în programul de guvernare cu care Dragnea a păcălit pe cei care au votat pentru PSD.
Vicleam, dar nu şi prea deştept, şi nici prea curajos, Dragnea, o dată văzut în palatal puterii, speriat de perspectiva de a fi trimis în puşcărie, s-a grăbit şi a ordonat guvernului său să aprobe, prin ordonanţă de urgenţă, legea care îl scapă pe el şi pe mulţi alţi membrii ai haitei lui de puşcărie. De fapt, şi pe mulţi din haita “de dreapta”.
Ordonanţa de URGENŢĂ nu era cuprinsă în deal-ul lui Dragnea cu păpuşarul său. Astfel că păpuşarul a asmuţit, imediat, haita “de dreapta” împotriva ordonanţei adoptate de “haita de stânga”.
Să vadă şi poporul român şi cancelariile lumii că în România funcţionează şi statul de drept şi democraţia şi lupta politică etc.
Să vadă şi Dragnea cine este adevăratul stăpân.
Se pare, însă, că, de data asta, a greşit până şi atotputernicul păpuşar.
În pofida dezinformărilor şi manipulărilor televiziunilor controlate de păpuşar, poporul român a înţeles ticăloşia pusă la cale de Dragnea şi haita lui de hoţi şi a ieşit în stradă să-i oprescă, înainte de a face ticăloşii şi mai mari.
Este foarte posibil ca printre participanţii la proteste să fie şi membri ai haitei „de dreapta”.
Este foarte posibil ca Dragnea şi haita lui să-şi timită şi ei oamenii în stradă
Marea majoritate a celor ieşiti în pieţele oraşelor României, în aceste zile, sunt români care nu aparţin haitelor de politicieni.
Sunt români de bună credinţă care s-au săturat de ticăloşiile clasei politice responsabile de dezastrul economic, social şi naţional în care a fost adusă ţara.
Toţi românii de bună credinţă trebuie să iasă în stradă.
Ei trebuie să ceară Guvernului să-şi retragă ordonanţa de urgenţă nr.13/2017.
Mai departe, un Guvern care a săvârşit o astfel de ticăloşie trebuie să-şi prezinte demisia.
Mai departe, poporul nu trebuie să uite că, în conformitate cu prevederile actualei Constituţii a României, el, poporul român, este suveran în această ţară.
Actuala majoritate parlamentară are obligaţia constituţională să demită Guvernul care a adoptat o asfel de ordonanţă de urgenţă, dacă acest Guvern nu îşi dă demisia.
În ultimă instanţă, poporul are dreptul să destituie orice ales care încalcă angajamentele asumate în campania electorală, inclusiv pe cei aleşi să exercite puterea legislativă.
Constantin Cojocaru.
3 februarie 2017.

11 comentarii:

 1. Sunteți iohanisti, ați intrigat poporul sa iasă în piețe.
  Ce-a făcut iohanis al vostru?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te poti duce la culcare ...vesnic.

   Ștergere
 2. Stai linistit, comentatorule anonim, popor mai avem. Conducatori care sa-l merite nu-s. Dl. Cojocaru, care ar putea fi unul, suparat pe popor pentru rezultatul la recentele alegeri, cauta in continuare poporul, cu speranta ca este multimea aceea din piete. Eu cred ca se inseala, dar recunosc ca este liber sa caute. Ce stiu eu, din batrani, este ca poporul nu traieste pe bulevardele marilor orase.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu! Dl Cojocaru nu este suparat pe popor. Este suparat pe o mare parte din cei care se apuca de o treaba (in comun)si cauta alte cai. Azi, martie '17, se poate vedea ca poporul nu ofera motive de suparare, ci prin cei mai luminati tineri- TINERIADA - (si mai in varsta) manifesta un fel nou de opozitie. Primul lucru ce trebuie realizat, azi-acuma, este sa obtinem legalizarea VOTULUI OBLIGATORIU sau VOTUL ELECTRONIC. Dupa aceea vom putea vedea exact ce vrea POPORUL si care pe cine trebuie sa fie suparat ! Abia atunci si DIASPORA NOUA si cea TRANSFRONTALIERA impreuna cu tzara vor crea masa critica de alegatori care, daca vor avea si alegatori INDEPENDENTI din randul lor,sau alti lideri precum Dl C-tin Cojocarau, mari patrioti si vizionari politico-economici de talie mondiala, vor putea , DEMOCRATIC DIRECT sa schimbe mersul tarii. Pana atunci cei multi(hotarati , nehotarati)vor fi incontinuare slugile hotilor de azi (a celor putini fata de TOTAL), de la curma tarii.

   Ștergere
  2. Legat de comentariul anterior urmariti si GARZI PATRIOTICE PENES.

   Ștergere
 3. Ce tot va ascundeti dupa cires, se bat serviciile de cafea intre ele si dati zor cu poporul de 100.000 care vea o tara curata

  cand s-au taiat salarii,nu au iesit,cand se ciopartesc padurile nu le pasa,le pasa de gratiere,cand penitenciarele sunt suprapopulate si platim tot noi amenzi de la buget,cand se fac dosare pe denunturi false..cine e vinovatul,cine vrea al doilea mandat si vrea sa se razboiasca tara,si sa nu mai apucam secolul unirii ,sa nu mai avem ce sarbatori,ca se umbla la granite...de la instaurarea guvernului au fost contre vizibile de la cotrocenescu. Miruna D.Sorescu

  RăspundețiȘtergere
 4. OUG 13 a fost doar un pretext pentru proteste,cred ca va fi abrogata rapid,ca nu se vrea razboi civil,
  si tot nu se va stinge protestul,
  pentru ca unii au pierdut voturile,dar vor sa conduca tot ei ! Din experienta mea de tanar,protestatarii nu au castigat nimic,decat cucuie,de 28 de ani,tot prost o duc,dar conturile altora s-au ingrasat !
  Daniel Botezatu din Ianca -Braila

  RăspundețiȘtergere
 5. Susțin comentatorii 3 și 4. Au perfecta dreptate
  zizi

  RăspundețiȘtergere
 6. Tara arde , pui de naparci!Voi nu ati fost la vot? Vreti "Guvernul meu" ?Sunteti pentru invrajbirea romanilor, pentru "cucuveaua mov", pentru vanzarea padurilor si a tarii! Vreti ciolanul sau sunteti lingaii lui Iohanis si toti nemernicii ONG isti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. încetați cu prostiile! Cine a vândut pădurile? De 10 ani se fură continuu. Romanii voștri le-au vândut, nu Johannis. Romanul voștru, Ponta a vândut si ținutul Secuiesc de care voi habar nu aveți. Documentati-va!

   Ștergere
 7. La intrebarea "Unde este Poporul?", este acasa, si in DIASPORA. haideti noi cati suntem activi sa actionam fie pentru VOTUL OBLIGATORIIU (DEMOCRATIA va fi DIRECTA si fara comentarii) sau sau cel ELECTRONIC. Va asigur ca prin aceasta noua lege vom putea schimba echilibrul politic si POPORUL va fi obligat la disciplina si la a gandi mai profund ce doreste de la sine , pe cine propune, sustine si alege in consecinta.

  RăspundețiȘtergere

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.