vineri, 20 ianuarie 2017

Ultima cifră a anului tău de naștere va dezvălui misterul vieții tale


Conform calendarului chinezesc antic, pe baza căruia se orientează horoscopul oriental, cele cinci elemente de bază – Lemnul, Focul, Pământul, Aerul și Apa – ne conduc viața și formează relația de cauză-efect. Astrologii consideră că aceste elemente exercită o influență puternică nu doar asupra naturii omenești, ci și asupra caracterului acesteia. Ele determină organizarea mentală, obiceiurile și preferințele personale.
Care e anul tău de naștere? Uite la ultima cifră și află ceva nou despre tine!

Dacă ultima cifra a anului este:
0 sau 1, anul este caracterizat de elementul Metal
2 sau 3, anul este caracterizat de elementul Apă
4 sau 5, anul este caracterizat de elementul Lemn
6 sau 7, anul este caracterizat de elementul Foc
8 sau 9, anul este caracterizat de elementul Pământ
1. Metal
Elementul metal este simbolul flexibilității și al concentrării. Ești o persoană hotărâtă, perseverentă, care se bazează pe propriile puteri. Ai o fire rezervată, cu o mare nevoie de spațiu personal, de aceea ceri celor dragi să îți ofere libertate. Unele persoane te pot considera sofisticat și pretențios.
Ajuți mereu oamenii și porți de grijă celor dragi, însă niciodată nu mergi să ceri ajutor de la alții. Prin acest comportament independent al tău atragi respectul anturajului. Nu suporți ca cineva să se amestece în viața ta sau să îți dea sfaturi fără să i le ceri.
Pe plan profesional ești ambițios și ai noroc în afaceri. Savurezi viața prosperă cu tot ceea ce îți poate oferi ea: lux, confort și libertate. În mod paradoxal, deși cauți aprecierea publică și aplauzele, totodată vrei să fii lăsat în pace. Îți creezi propriul tău succes, construindu-ți destinul pe care ți-l dorești cu multă concentrare și focalizare. Nu este bine ca cineva să te înfrunte căci îl vei înfrange repede.
Un punct slab al tău este în relațiile cu cei din jur, deoarece ai un spirit critic accentuat și esti încăpățânat. Relațiile tale amoroase pot fi dificile și se pot termina dacă partenerul nu este dispus să te urmeze în ambițiile tale. Ceri foarte mult de la tine, precum și de la cei dragi.
2. Apă
Apa simbolizează adaptabilitatea și fluiditatea. Ești o persoană empatică, sensibilă și creativă. Intuiția ta este foarte bună. Vorbești mult, fiind un partener de conversație plăcut, însă posezi și abilitatea secretă de a influența gândurile altora. Fiind deosebit de abil în manipulare adesea îți stăpânești partenerul de cuplu fără să fii agresiv și fără să te cerți.
În general, toată lumea te consideră o persoană drăguță. Ești capabil să îi utilizezi pe ceilalți într-un mod foarte practic pentru a-ți atinge scopurile. Acționezi cu fluiditatea unui râu, afectând mediul tău înconjurător cu puterea ta interioară și cu calmul tău fermecător. Câștigi cu ușurință încrederea și afecțiunea altora și apoi aceștia te urmează oriunde vrei tu.
Îi faci pe toți să se simtă speciali, apreciind talentele unice în fiecare persoană. De aceea te pricepi atât de bine să lucrezi cu oamenii și să închei afaceri.
Punctul tău sensibil se află în faptul că încerci să fii mereu plăcut și de aceea îți poti altera personalitatea, devenind nehotărât, pasiv și deprimat. Va trebui să fii atent în special în relația de cuplu ca partenerul iubit să nu abuzeze de toleranța ta.
3. Lemn
Elementul lemn este simbolul creșterii și al progresului. Precum inelele din trunchiul unui copac se înmulțesc în fiecare an, așa faci și tu, crești pe an ce trece și te îmbogățești cu noi experiențe și cunoaștere. Dinamic și activ, socializezi ușor și încerci să îți menții mereu o atitudine pozitivă în fața provocărilor vieții.
Pe plan profesional, ești un excelent organizator, faci planuri la scară largă. Ești capabil să iei decizii bune deoarece îți pasă de cei cu care lucrezi. Ceilalți au încredere în tine. Mintea ta deschisă și compasiunea de care dai dovadă te face un excelent prieten și coleg.

Personalitatea ta caută în jur mereu oportunități
de creștere și de înnoire. Tu ințelegi și identifici valoarea și potențialul pe care îl ai tu și pe care îl posedă ceilalți. Siguranța ta de sine te face să acționezi conform convingerilor tale. Ești persoana de bază în grupurile sociale din care faci parte.
Adesea preiei rolul de protector față de membrii familiei tale. Pentru tine căsătoria și căldura unei familii contează enorm de mult. Te atașezi repede de partener și investești multă energie în relația de cuplu.
Punctul tău slab se află în faptul că muncesti exagerat de mult și cu toate acestea, poți să rămâi pasiv și să îi lași pe alții să te conducă. Nu te lăsa pierdut ”în pădure”, anonim printre celelalte mii de copaci. Exprimă-te și arată-ți valoarea.
4. Foc
Elementul foc este simbolul pasiunii și al acțiunii, al mișcării rapide, al activității. Tu ești o persoană dinamică, întreprinzătoare, aventuroasă, neliniștită, comptetitivă, puternică. Îți place să râzi și să privești viața cu optimism. Faci gesturi nebunești uneori, din cauza entuziasmului tău.
Vei avea parte de multe cuceriri în dragoste deoarece ești seducător și afectuos. Trăiești mari pasiuni, savurezi fiecare clipă din jocul iubirii și te implici total în relația ta.
În viața profesională posezi calități de lider, deoarece competitiv și motivat, te interesează ca să obții rezultate. Treci prin viață cu un zâmbet de persoană puternică, un entuziasm impulsiv și o agitație plină de nerăbdare. Inspiri pe alții prin acțiunile tale hotărâte și felul tău dinamic de a fi.
Oamenii sunt atrași de tine într-un mod magnetic, iar tu îi ghidezi în aventuri pline de adrenalină. Cu toate că acționezi adesea din instinct, mintea ta este mereu plină de idei noi și soluții inteligente.
Punctele tale sensibile sunt: stresul pe care îl acumulezi cu ușurință și toleranța scăzută la frustrare. Ești nerăbdătoare și vrei totul aici și acum, motiv pentru care poți izbucni ușor dacă nu îți sunt satisfăcute necesitățile.
5. Pământ
Elementul pământ este simbolul stabilității, al siguranței, al încrederii. Ești o persoană înțeleaptă, răbdătoare, perfecționistă, prudentă. Îți iei responsabilitățile în serios și te sacrifici pentru binele celorlalți.
Oamenii găsesc în tine un bun sfătuitor și o oază de liniște, deoarece tu privești viața cu seninătate. Împarte înțelepciunea ta cu ceilalți și învață-i să atingă liniștea mentală pe care tu o posezi. Îți vor fi recunoscători pentru acest lucru.
Spiritul tău pragmatic este apreciat la locul de muncă. Deoarece ești loial și de încredere, ți se vor încredința sarcini de coordonare sau administrare. Domeniul afacerilor este unul în care găsești mare satisfacție.
Te conduci mai mult de logică decât de sentimente sau emoții și cauți să îți planifici viața cât în detaliu posibil. Vrei să înlături necunoscutul și surprizele și să îți controlezi destinul în totalitate. Calmul și rezerva ta te face atrăgător pentru sexul opus.
Te păzești de aventuri și de decepții în dragoste prin faptul că o analizezi cu atenție pe persoana care îți face avansuri. Odată câștigată încrederea ta, aceasta se poate baza pe tine toată viața.
Punctul tău sensibil se află în faptul că nu ai încredere în intuiția ta și pui la îndoială posibilitatea realizări viselor tale. Ești mult prea legat de logica ta, dependent de a controla toate situațiile încât îți este frică de necunoscut și de a pierde controlul. Încearcă să înlături blocajele create de mintea ta.
http://eustiu.com/ultima-cifra-anului-tau-de-nastere-va-dezvalui-misterul-vietii-tale/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.