marți, 17 ianuarie 2017

Prof. Cristina Tunegaru : În atenția doamnei primar Gabriela Firea:

MESAJUL CRISTINEI TUNEGARU
În atenția doamnei primar Gabriela Firea: Vă informez că nu voi da curs "dispoziției" dumneavoastră de a nu pune absențe miercuri până la ora 9.30, întrucât primarul nu are atribuții de manager al procesului didactic.Vă rog să nu mai induceți confuzie în rândul părinților și elevilor şi să permiteți inspectoratului şcolar să ia şi să comunice măsuri de acest fel.

Fie vă asumați închiderea şcolilor în continuare, fie reveniți la rezolvarea problemelor edilitare, pe care pesemne încercați să le cârpiți cu asemenea improvizații.

Ca profesor, eu nu pot şti motivul pentru care un elev absentează: din cauza zăpezii sau pentru că fumează etnobotanice în toaleta şcolii. Ca părinte, nu trebuie să las la latitudinea copilului dacă să meargă sau nu la şcoală pentru că nu i se pun absențe.

Profesor Cristina Tunegaru
..............

Grigore Cartianu :
 
Excepțională atitudinea profesoarei Cristina Tunegaru!

Admirabilă demnitatea tânărului cadru didactic!

Populismul deșănțat al Vrăjitoarei lu' Pandele este taxat inteligent de o profesoară care-și știe drepturile. Nu e treaba primăriței Capitalei să impună motivarea sau nemotivarea absențelor!

La cât e de răzbunătoare Cruela de Voluntari, n-ar fi exclus să înceapă persecuții asupra tinerei profesoare. Dacă se va întâmpla așa, vom face zid în jurul Cristinei Tunegaru, iar Vrăjitoarea își va rupe dinții și va rămâne fără mătură!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1831291643813207&set=a.1409591379316571.1073741830.100007971673802&type=3&theater 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.