joi, 12 ianuarie 2017

Justiția face dreptate: Gâdea și Antena 3 sunt buni de PLATĂ. Sentința definitivă într-un proces de calomnie


Europarlamentarul Monica Macovei anunta ca a castigat, definitiv, procesul pe care l-a intentat atat postului Antena 3, cat si lui Mihai Gadea si Radu Tudor. Cei doi realizatori au mintit ca Macovei a anchetat oameni in timpul Mineriadei din 1990.

„Am castigat definitiv procesul cu Antena 3 si colaboratorii acestui post TV, care au mintit atunci cand m-au acuzat in mod fals ca as fi anchetat oameni la Mineriada din 1990.
Roncea si Radu Tudor sunt acum obligati de instanta sa stearga din postarile lor textele mincinoase despre mine, indicate explicit de instanta, iar Gadea si Antena 3 trebuie sa imi plateasca daune morale.
In realitate, am facut exact opusul: am ajutat manifestantii din Piata Universitatii, am refuzat sa anchetez sau sa arestez manifestanti si am cerut sa fie eliberati, am cerut cercetarea penala a politistilor si procurorilor care au retinut si arestat ilegal demonstranti din Piata si am emis, ca procuror, solutii de nevinovatie pentru oameni arestati ilegal in iunie 1990, pana cand mi s-a interzis accesul la aceste dosare.
Acesta este adevarul, iar instanta mi-a dat dreptate. Nu mai credeti minciunile Antenei 3! Nu va mai lasati manipulati de minciunile Antenei 3!
Antena 3 si colaboratorii trustului condamnatului Voiculescu nu vor sa spuna adevarul, ci improasca cu minciuni in functie de interesele lor si ale patronului lor aflat in inchisoare pentru ca a furat banii romanilor.
Reaua-credinta a acestora era evidenta, pentru ca, inca din anii 90, in spatiul public existau informatii corecte privind activitatea mea in legatura cu Mineriada din 13-15 iunie 1990, care dovedesc exact contrariul celor afirmate de colaboratorii turnatorului Voiculescu. Cu alte cuvinte, au stiut ca mint atunci cand m-au acuzat in mod fals”, a anuntat Monica Macovei pe Facebook.
Procesul a fost intentat de Macovei in 2014.
http://www.aktual24.ro/justitia-face-dreptate-gadea-si-antena-3-sunt-buni-de-plata-sentinta-definitiva-intr-un-proces-de-calomnie/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.