duminică, 8 ianuarie 2017

Gheorghe Smeoreanu : Ion Cristoiu îi consacră preşedintelui Iohannis un editorial în care îl numeşte în mai multe rânduri . “Nerodul Iresponsabil de la Cotroceni”.Aşa cum se întâmplă şi pe celelalte planuri ale vieţii noastre politice, discursul presei s-a radicalizat la maxim. Astăzi, Ion Cristoiu îi consacră preşedintelui Iohannis un editorial în care îl numeşte în mai multe rânduri . “Nerodul Iresponsabil de la Cotroceni”. 

„În timpul Crizei politice de la finele lui decembrie 2016, provocate de Nerodul Iresponsabil, observam că Klaus Iohannis a luat ca pe o ofensă personală votul din 11 decembrie 2016.”
“Klaus Iohannis nu e om de stat.
Nu e nici măcar om.
E un Nerod Iresponsabil.”
“Supravieţuirea Binomului SRI-DNA e posibilă doar prin slujirea necondiţionată a Nerodului Iresponsabil de la Cotroceni.”
“Dacă Klaus Iohannis nu e suspendat, România se va confrunta cu un Război pe viaţă şi pe moarte declanşat de Binom pentru a-i pansa Nerodului Iresponsabil rănile provocate de votul românilor.”
Prin folosirea repetată a acestei sintagme, Nerodul Iresponsabil de la Cotroceni, nu doar Ion Cristoiu, ci şi presa noastră în ansamblul ei trece o barieră. Despre Victor Ponta, acelaşi ziarist spusese că este „Iresponsabilul Vesel”, ceea ce e cu totul altceva. Editorialul de azi al lui Ion Cristoiu va fi o bornă în istoria presei noastre de azi. Cum însă nu se poate merge într-o astfel de direcţie a invectivei, acest editorial este, după părerea mea, un semn că un cutremur va avea loc cât de curând. Măcar fiindcă aşa nu se mai poate.
Gheorghe Smeoreanu

4 comentarii:

 1. Cucoana, ai un blog de rahat. amesteci poezia, pictura, muzica cu laturile politice. cred ca esti o baba frustrata, rea, la care barbatii nu se mai uita de mult, cu foamea in gat si care pentru cativa firfirei aruncati intr-o cutie, posteaza ce i se spune. sa-ti fie rusine! esti femeie batrana si cu mintea pe coclauri...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cel mai tare comentariu. Felicitări. Altfel, nu-l pub licam, anonim fiind :)
   1 - Ai vrea să ai mintea mea, dar... sunt UNICĂ :)

   2 - Nu ești obligat să citești blogul meu.

   3 - Ofer milionului de cititori articole, subiecte diverse, blogul fiind un buchet de noutăți, informații, un fel de o floare, pentru fiecare :)

   4 - Rușine să-ți fie ție, intri în casa mea și mă jignești, frustrat. Fă sex. Îți lipsește :) Abstinența dăunează, după cum te manifești:)

   Ștergere
  2. 1. Nu am intrat in casa ta, atata timp cat blogul este public.
   2. Ne agresezi cu aceste porcarii.
   3. Ar trebui sa ai un minim respect fata de seful statului, si sa nu postezi aceste bazaconii.
   4. Cultura ta este indoielnica, esti o baba rasuflata cu o voce gajaita de atata tutun.
   5. Baga-ti mintile in cap mamaie, si fa dovada varstei pe care o ai!
   Gogu Pintenogu

   Ștergere
  3. ” Porcăria ” este semnată de Gheorghe Smeoreanu, distins jurnalist. Așa că reproșează-i lui , atenționează-l că scrie porcării. La fel Ion Cristoiu. Eu arăt ce se-ntâmplă prin lumea largă a presei românești. Că presa e decadentă, iar nu e vina mea.

   :) P.S - nu mai fumez de câțiva ani, am o voce senzuală. :) de comentator filme documentare, mare artist al scenei muzicale, etc :)

   Ștergere

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.