sâmbătă, 10 decembrie 2016

Salată de pui

 Ingrediente: 

un piept de pui, 2-3 linguri de porumb din conserva,
2 cartofi, un borcan mic de ciuperci champignon de marime medie, maioneza, sare, piper, verdeata pt decor.


Pieptul de pui se fierbe, la fel si cartofii care se fierb in coaja. Daca aveti ciuperci proaspete, le fierbeti timp de 5-6 minute si aruncati apa de 2 ori. Ciupercile se taie marunt, cartofii se taie cubulete ca la salata boeuf, la fel si pieptul de pui. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas larg, se da sare si piper, apoi se asezoneaza cu maioneza bine acrita cu lamaie, in ce proportie doriti. Eu am facut o maioneza dintr-un ou crud, 200 ml ulei si zeama de la o lamaie.
Se decoreaza cu frunze de patrunjel sau marar.

Pofta buna!
- See more at: http://www.retete-vechi-si-noi.info/2013/05/salata-de-pui-3.html#sthash.Sd70hOwG.dpuf



Ingrediente: un piept de pui, 2-3 linguri de porumb din conserva, 2 cartofi, un borcan mic de ciuperci champignon de marime medie, maioneza, sare, piper, verdeata pt decor.

Pieptul de pui se fierbe, la fel si cartofii care se fierb in coaja. Daca aveti ciuperci proaspete, le fierbeti timp de 5-6 minute si aruncati apa de 2 ori. Ciupercile se taie marunt, cartofii se taie cubulete ca la salata boeuf, la fel si pieptul de pui. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas larg, se da sare si piper, apoi se asezoneaza cu maioneza bine acrita cu lamaie, in ce proportie doriti. Eu am facut o maioneza dintr-un ou crud, 200 ml ulei si zeama de la o lamaie.
Se decoreaza cu frunze de patrunjel sau marar.

Pofta buna!
- See more at: http://www.retete-vechi-si-noi.info/2013/05/salata-de-pui-3.html#sthash.Sd70hOwG.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.