marți, 13 decembrie 2016

Constantin Cojocaru - ROMÂNII, ÎNŞELAŢI DIN NOU

Alegerile parlamentare
ROMÂNII, ÎNŞELAŢI DIN NOU

Formidabila maşinărie de înşelăciune, pusă în funcţiune de oligarhia transnaţională care a pus stăpânire pe România, a reuşit, din nou, să-i păcălească pe români.
Îşi vor păstra, pe mai departe, controlul asupra statului român, pe care îl vor folosi pentru a-i jufui pe români de cea mai mare parte a avuţiei pe care acest popor o crează prin munca lui.

Mai mult de jumătate din avuţia creată de poporul român este însuşită, de peste două decenii, de această oligarhie transnaţională, creată prin megahoţiile numite privatizări şi retrocedări. Nici un popor din Europa nu este supus la un astfel de jaf.
Prin înşelăciune, au impus o Constituţie prin care au deposedat poporul român nu numai de avuţia productivă acumulată până în anul 1989, dar şi de suveranitatea naţională, aceasta, suveranitatea, puterea politică, puterea de a adopta legi, norme de convieţuire socială, fiind transferată unui organ „reprezentativ”, numit Parlament, aflat sub controlul oligarhilor.
Tot prin înşelăciune, au adoptat, apoi, un sistem politic şi electoral, prin care poporului i se permite să participe la circul alegerilor, pentru a da puterea politică uneia din cele două tabere ale mafiei politice, ale „establishment”-ului, tabere prezentate ca fiind partide politice, unul de dreapta, altul de stânga. În realitate, de 27 de ani, indiferent de denumire, ele fac acelaşi lucru: jefuiec poporul în complicitate cu oligarhii transnaţionali.
Pentru decor, din când în când, sunt create şi aduse pe scena circului politic noi şi noi partide şi partiduleţe, vopsite în fel şi chip, după nevoi şi circumstanţe, de dreapta, de stânga, naţionaliste, internaţionaliste etc. Toate, însă, sunt pui ai mafiei politice, aflate sub controlul oligarhilor.
Serviciile secrete, justiţia şi presa, aflate şi ele sub controlul oligarhilor, au grijă să nu permită nici unei mişcări politice care apără interesele poporului să devină atât de puternică încât să ajungă în situaţia de a câştiga alegerile parlamentare, de a ajuta, apoi poporul să-şi recâştige suveranitatea şi drepturile de proprietate asupra capitalului naţional, asupra resurselor naturale, asupra ţării.
Crearea acestei mişcări politice capabilă să câştige încrederea şi susţinerea poporului reprezintă, însă, singura soluţie pentru supravieţuirea noastră ca popor.
Îi invit pe toţi românii de bună credinţă să nu renunţe la luptă, să-şi păstreze speranţa, să ni se alăture în efortul de a crea aceasta forţă poltică.

Constantin COJOCARU
13 decembrie 2016.


Un comentariu:

  1. Dezvăluirile preşedintelui turc despre "structura paralelă" care căpuşează statul turc, creează frisoane tuturor "căpuşarilor" statelor lumii! Inclusiv celor de la Bucureşti!
    http://r-26500.blogspot.ro/2016/07/dezvaluirile-presedintelui-turc-despre.html
    Sunt date certe despre prietenia dintre Fethullah Gulen si George Soros. Deosebirea in cazul Romaniei fata de Turcia, este totusi una esentiala: in Romania, conducerea statului a fost preluata in exclusivitate, de "structurile paralele".
    Marian Ilie

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.