marți, 27 decembrie 2016

Băieți, voi ați cam uitat să iubiți România în fiecare zi...


Chapeau, Klaus Johannis!
Decizia respingerii lui Sevil Shhaideh este un act de responsabilitate față de România, iar lipsa explicațiilor - un gest de eleganță față de Liviu Dragnea, care evită rușinea de a fi prezentat drept ceea ce este, și anume un trădător de neam și de țară.
Dacă a mizat, cum scrie Liviu Avram, pe principiul psd-ist „votul bate legea”, Dragnea a greșit amarnic pentru că a uitat dictonul latin „bis in idem flumen non descendimus”, adică nu se potrivește în 2016 raționamentul din 2012. Dragnea și dezvăluluit limitele intelectuale, pe care Băsescu i le știe foarte bine, și s-a umflat ca broasca din fabulă, care a vrut să devină cât un bou și a băut apă până a crăpat, pentru că votul nu bate securitatea națională. Sau chiar vrea să-l conteste pe Johannis pentru că a ținut cont de criterii de securitate națională în desemnarea premierului?
Între timp, văd că, de două zile, marea televiziune a „patrioților”, RealitateaTV, face campanie pentru Shhaideh și se supără pe președinte. Ce interese o avea ceata lui Cosmin Gușă? Legături cu mafia arabă? Știam că Antena3 era amorezată de un alt sirian de excepție, Omar Hayssam, căruia i-a făcut jocurile. Băieți, voi ați cam uitat să iubiți România în fiecare zi... 

Rodica Culcer

2 comentarii:

 1. 319. De aceea, Presedintele Romaniei, neputand avea rol de decident in aceasta procedura, ci de arbitru si mediator intre fortele politice, are doar competenta de a desemna drept candidat pe reprezentantul propus de alianta politica sau partidul politic care detine majoritatea absoluta a mandatelor parlamentare sau, in cazul in care nu exista o asemenea majoritate, pe reprezentantul propus de alianta politica sau partidul politic care poate asigura sustinerea parlamentara necesara obtinerii votului de incredere al Parlamentului.

  Respectați întotdeauna LEGEA indiferent dacă vă convine sau nu.

  Este singura modalitate de a nu instaura LEGEA JUNGLEI în țara noastră.


  RăspundețiȘtergere
 2. Hai sictir, cucoana! Presedintele etnic neamt, premierul cu dubla cetatenie si nevasta frantuzoaica, americani la DNA, la Fondul Proprietatea si dracu mai stie cine pe unde - toti astia-s buni, hai? Ca sa nu mai pomenim de evrei si de maghiari - iar matale ti s-a casunat pe o tataroaica din Dobrogea. Sau ai ceva cu sotul ei, de etnie araba? Ei, da, intre evrei si arabi niciodata n-a fost taman cusher...
  Ibn Mussa

  RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.