marți, 15 noiembrie 2016

Tratați durerea de dinți sau infecția dinților fără medicamente

 
Fiecare dintre noi a trecut prin neplacerile cauzate de durerile de dinti, si sunt sigur ca, pentru a scapa de aceste dureri, marea majoritate a mers repede la farmacie sa cumpere Algocalmin, Ketonal sau alte medicamente calmante.
Sunt sigur ca foarte multi dintre voi nu cunoasteti ca durerea de dinti se produce, de obicei, cand radacina dintelui este iritata. Ar trebui sa tineti cont si de faptul ca durerea poate sa apara si dupa extragerea unui anumit dinte. Oricum, cele mai frecvente cauze ale durerilor de dinti sunt cariile dentare.
In multe cazuri, durerea poate fi de nesuportat, si ati face orice pentru a scapa de ea. Tocmai de aceea vin in ajutorul vostru cu un tratament natural care, pe langa faptul ca este foarte eficient, este 100% natural. Mai mult decat atat, ingredientul de care aveti nevoie este unul natural si sunt sigur ca nu exista cineva care sa nu-l aiba in casa.
 
Este vorba despre ceapa.
Acest tratament natural al durerilor de dinti dateaza din antichitate, de pe vremea cand nu existau nici un fel de medicamente si oamenii explorau natura pentru a-si vindeca diversele probleme de sanatate.
Asadar, in cazul in care aveti dureri de dinti, tot ce trebuie sa faceti este sa curatati o ceapa mica de coaja, sa o spalati  sa o taiati rondele.
Luati apoi o bucata de ceapa si asezati-o deasupra dintelui care va provoaca durere. Fixati bucata de ceapa prin simpla inchidere a gurii, astfel incat sa se creeze o mica presiune pe dintele in cauza.
Mentineti aceasta pozitie timp de 3-4 minute si va asigur ca durerile vor inceta in cel mai scurt timp.
Sub cele 7 foi, ceapa contine uleiuri eterice puternic mirositoare, cu acizi, vitamine si multe alte substante active ce au un puternic efect analgezic, calmand inflamatia ce se produce la radacina dintilor. 
Cristian Iacov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.