luni, 21 noiembrie 2016

SIROPUL DE HREAN este cea mai puternică armă împotriva GRĂSIMII și cel mai puternic DETOXIFIANT!

Acest sirop va va ajuta cu siguranta in eliminarea grasimilor si a apei in exces din corp. Va accelera, de asemenea, functionarea creierului si va imbunatati memoria, auzul si vederea.
Aceasta bautura este cu adevarat eficienta daca este combinata cu un program de antrenament cardio.
Ingredientul principal este hreanul proaspat, bogat in vitamina C, potasiu, vitamina B1 si B6, fier, vitamina B2, magneziu si fosfor. Hreanul curata organismul, accelereaza metabolismul, reduce oboseala si, in acelasi timp, stimuleaza dezvoltarea bacteriilor bune din stomac.
Ingrediente de care aveti nevoie pentru a prepara siropul:
• 125 de grame de hrean

• 4 lamai
• 3 linguri de miere
• 2 lingurite de scortisoara
• 1 bucata de ghimbir (2 cm)
Mod de preparare:
Se amesteca hreanul si ghimbirul intr-un blender. Se stoarce sucul din lamai si se adauga in blender. Se amesteca timp de 2-3 minute. Se adauga 3 linguri de miere si 2 lingurite de scortisoara si se amesteca din nou, pana cand obtineti siropul. Se depoziteaza siropul intr-un borcan.
Cum se foloseste?
Luati 1 lingura, de 2 ori pe zi, inainte de mese sau inainte de un antrenament cardio. Consumati-l 3 saptamani si apoi faceti o pauza de cateva zile.

Alte beneficii ale hreanului:
Hrean – Acţiune
Are efect stimulant asupra aparatului digestiv, accelerează peristaltismul intestinal, combate atonia intestinală, având efect laxativ sau purgativ, are efect expectorant şi decongestionant la nivelul căilor respiratorii superioare, revulsiv în aplicaţii externe, tonic cardiac, fortifiant în stări de debilitate, vermifug, antiparazitar, are un rol important în fiziologia sistemului nervos, de a induce o stare de bine, de satisfactie, de plăcere, relaxare are actiune excitant renală, diuretică.
Hrean – Indicaţii terapeutice
Hreanul este folosit ca leac in bronsite, pneumonii, astm, gripă, răceli, cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială (cură cu hrean şi miere de albine se ia dimineaţa câte o lingură înainte de micul dejun ), inapetentă, stări de debilitate fizică, ajută digestia ,tuse, gripă, guturai, astm bronşic, bronşită cronică, alte afecţiuni ale căilor respiratorii superioare, nevralgii intercostale. Proprietatea lui de a stimula transpiraţia îl recomandă ca remediu pentru scăderea temperaturii corpului.
Surse selective: www.kilocalorii.ro , www.csid.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.