vineri, 4 noiembrie 2016

Harry Ross - Aforisme - Noi și natura


Nu ne vom  putea răsplăti niciodată naturii care ne-a creat astfel încât să trăim zeci de ani cu aceleași baterii cu care ne-am născut..
x
Creația omului este triumful suprem al naturii.
x
Perfecțiunea este latura noastră cea mai umană.
x
Toate rugăciunile i se cuvin naturii dătătoare de viață.
Nu avem explicații pentru că imagina noastră nu a ajuns la treapta descoperirii miracolelor.

X

A crede într-o lume mai bună decât cea existentă este absurdul absurdităților.

X

Universul din care facem parte ne-a dat cea mai mare comoară? Să reprezentăm unicitatea ființei umane.

X

Omul la rândul său a dat naștere civilizației care cu toate minusurile ei, este expresia cea mai înaltă a spiritului nostru creator.

X

Treptele civilizației urcă mereu. Nu știm exact pe ce treaptă ne aflăm și nici nu se știe  până unde vor urca și unde se vor opri.

X

Nu se cunoaște nici evoluția viitoare a omului, dar este în afară de îndoială că puterea de recepție și de concepție vor ajunge la un nivel incomparabil cu cel de azi.

X

Vom pune în valoare și rezervele de umanitate pentru a crea o societate în care cooperarea și stima să fie pe prim plan.

X

Actualmente lumea e încă într-o fază de căutare care provoacă îndoieli și bulversări, dar faza asta se va depăși spre satisfacția întregii planete.

X

Nu cred că natura ne va ierta vreodată pentru atmosfera  poluată.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.