vineri, 18 noiembrie 2016

Cele mai bune CHIFTELUȚE DE CARTOFI, perfecte pentru perioada postului!

  

Ingrediente:   
1 kg cartofi, 2 cepe mari, 1/2 legatura patrunjel verde,  
100 ml ulei, 2 linguri faina, sare, piper 
 Mod de preparare:



 1. Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb, apoi se strecoara si se zdrobesc.
2. Ceapa se curata, se toaca, se caleste in ulei incins, apoi se amesteca bine cu piureul de cartofi.
3. Se adauga patrunjelul tocat, se potriveste de sare si piper si se omogenizeaza bine compozitia.
4. Se modeleaza chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.