luni, 12 septembrie 2016

PREMIILE Concursului Internațional de Creație ” Trofeul Univers Românesc XXL ” , Pitești, 2016

Pitești, îmbrăcat în culorile verii întârziate, a găzduit întâlnirea iubitorilor de frumos, laureați ai Concursului Internațional de Creație Trofeul Univers Românesc XXL, ediția a doua, 2016 și nu numai. O dimineață plină de soare a întâmpinat emoțiile celor veniți să primească răsplata participării la întâlnirea spiritelor pe lungimea cuvântului, culorii, sunetului. Imaginile vorbesc de la sine, împlinesc bucuria întâlnirii celor care au reușit să ajungă pe meleagurile argeșene.

În holul bibliotecii județene Dinicu Golescu, cu modestia care mă caracterizează, în simplitatea mea surprinzătoare pentru cei care nu mă cunosc, am îmbrățișat cu lacrima recunoștinței fiecare suflet venit la invitația mea.  Mulțumesc,  tuturor. Păstrez amintirea întâlnirii cu voi ca pe un dar Divin.
                         Mulțumesc,  Doamne, pentru a ceastă nouă reușită a TA !


 Familia Maria și Gheorghe Nour, Galați.
- Maria Nour, locul 2, Accesorii 
- Gheorghe Nour, locul 2, sculptură

  Creator al Trofeului Univers românesc XXL ediția I, 2012, dl. Nour ne-a surprins cu o nouă imagine a trofeului actualei ediții, simbol al zborului spre înalt.


  Geta Stan Palade, Târgu Neamț- proză, premiul special. Adriana Șerb, București - proză, mențiune, Ana Ranete, București, mențiune - pictură, Diana Enache, Chișinău, poezie - premiul GpR oferit de Marian Ilie și premiul revistei Armonii culturale, Lidia Nica, Pitești, premiul revistei Armonii culturale, și nu în ultimul rând Irina Maria Aldea, micuța și talentata artistă din Pitești, pictură - locul 2
                               Geta Stan Palade și Romeo Tarhon
                                 Irina Maria ALDEA și Lidia Nica      
Romeo Tarhon,  jurnalist, și scriitorul George Alexander, invitați de onoare, au acordat diplomă pentru debutul publicistic în ziarul NAȚIUNEA  Irinei Maria Aldea și Adrianei Șerb
Elena și Marian Ilie, membru al juriului Literatură
               Corul veteranilor ”Mihai Viteazul”din Pitești ne-a încântat inimile cu melodii din repertoriul românesc și internațional. Miezul zilei ne-a prins îmbrățișați, la despărțire.
     
Am trăit momente emoționante. Sper ca și această ediție a concursului Trofeul Univers românesc XXL să rămână o amintire plăcută în inima celor care au avut posibilitatea să participe la gala premiilor XXL, 2016.
Cu prețuire, tuturor, recunoștință și mulțumiri,
Elena Toma - organizator2 comentarii:

  1. Frumoasa atmosfera, frumosi oameni! Felicitari tuturor!

    Cu pretuire,
    Urfet Sachir.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc din suflet pentru onoarea si bucuria de a castiga cele doua Premii Armonii Culturale si Radio ProDiaspora care-mi dau puterea si-mi confirma faptul ca sunt pe drumul cel bun! Cu pretuire, ganduri senine!

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.