luni, 30 mai 2016

Diana Ciugureanu-Zlatan, Chișinău - Interviu cu Irina Maria Aldea, câștigătoare Loc 1, Festivalul Internațional Micul Prinț, Chișinău, 2016

De trei zile, am o prietenă nouă de peste Prut - frumoasa Irina Maria Aldea, care a venit să-și ia trofeul în poezie, deoarece fiind o pictoriță minunată, are parte de diplome la concursuri, căci trofee nu se oferă pentru tinerii artiști plastici. Iată așa, am cunoscut-o și ne-am plimbat și ne-am îndrăgit. 


Sunt mândră, sunt bucuroasă și promit interviul realizat cu Irina, în timp ce își savura înghețata la o terasă colț în colț cu Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare, după ce nea-m rugat și la catedrala Mitropolitană. Felicitări, Irina dragă și te mai aștept la Chișinău! Vă mulțumesc pentru această nouă prietenie, Distinsă Doamnă Elena Toma, Membru de Onoare, Asociația Cultural-Creștină „Poduri de Dor”!

                

Mulțumesc, Diana, Irina. Pentru voi, cu dragoste...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.