joi, 17 martie 2016

Felicitări, Ioana Vișinescu ! The Groovy Bastards, concert în Bulgaria

The Groovy Bastards , trupa formată în decembrie 2015, se bucură de mare succes. După o emisiune reuşită la „Radio 3 Net- Florian Pittiş”, a venit şi prima invitaţie de a canta într-un festival din afara ţării.
Organizatorii festivalului “Halftone Jazz Festival” din Bulgaria, au remarcat pasiunea si placerea studenţilor de a cânta şi i-au invitat în recital. Astfel, în data de 24 aprilie, The Groovy Bastards vor urca pe scena festivalului alături de alţi tineri din Turcia şi Bulgaria. În aceeaşi zi va susţine un recital şi trupa olandeză The Rosenberg Trio.
 „The Groovy Bastards” este o trupă de jazz – funk formată din 6 studenţi, colegi la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, secţiile de compoziţie jazz/muzică uşoară. Trupa deja are la activ peste 20 de concerte în cadrul cărora au interpretat piese vechi sau noi din jazz şi nu numai, în manieră proprie, cu multe improvizaţii. Trupa pregăteşte să lanseze prima piesă, din ce va fi prezentă pe viitorul album. Trupa este formată din : Ioana Vișinescu – Voce Andrei Bălașa – Chitară Mario Nichiforescu – Bass Leonard Croitoru – Clape Vlad Tohănean – Tobe Alex Mușat – Tobe
Read more at: http://andreipartos.ro/the-groovy-bastards-concert-in-bulgaria/

                           
The Groovy Bastards , trupa formată în decembrie 2015, se bucură de mare succes. După o emisiune reuşită la „Radio 3 Net- Florian Pittiş”, a venit şi prima invitaţie de a canta într-un festival din afara ţării. Organizatorii festivalului “Halftone Jazz Festival” din Bulgaria, au remarcat pasiunea si placerea studenţilor de a cânta şi i-au invitat în recital. Astfel, în data de 24 aprilie, The Groovy Bastards vor urca pe scena festivalului alături de alţi tineri din Turcia şi Bulgaria. În aceeaşi zi va susţine un recital şi trupa olandeză The Rosenberg Trio. „The Groovy Bastards” este o trupă de jazz – funk formată din 6 studenţi, colegi la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, secţiile de compoziţie jazz/muzică uşoară. Trupa deja are la activ peste 20 de concerte în cadrul cărora au interpretat piese vechi sau noi din jazz şi nu numai, în manieră proprie, cu multe improvizaţii. Trupa pregăteşte să lanseze prima piesă, din ce va fi prezentă pe viitorul album. Trupa este formată din : Ioana Vișinescu – Voce Andrei Bălașa – Chitară Mario Nichiforescu – Bass Leonard Croitoru – Clape Vlad Tohănean – Tobe Alex Mușat – Tobe

Read more at: http://andreipartos.ro/the-groovy-bastards-concert-in-bulgaria/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.