vineri, 27 februarie 2015

Azi... am fost voinică !


azi... mă laud ! după mai bine de 10 luni de grea suferinţă, în care am zăcut aici uitată de toţi şi de toate, dar iubită de Dumnezeu, am fost voinică, voinică... am fost la piaţă ! am traversat strada, peste drum de locuinţa mea... e piaţa :) 
am făcut uşoare cumpărături, aşa, cât să nu mă prăbuşesc :),
două mere, 4 ciupercuţe, o salată, o legătură mică de ridichii, un morcov, o ţelină mică, 2 mandarine, două vinete, o pâine, o sticlă cu apă de la izvor, victorie, după 10 luni de suferinţe, timp în care, abia puteam merge 10 metri şi trebuia să mă aşez pe o bancă, să nu pic pe stradă, iar pe picioare nu puteam sta, merge, mai mult de câteva minute... azi, am fost voinică.. mă laud :)))

În pofida blestemelor, jignirilor, gândurilor negative ale celor două zdrenţe care m-au stresat, Dumnezeu mi-a dat putere şi, după ce am venit de la piaţă, am gătit :))))

ha, ha, ha... pentru prima oară, după 10 luni, am reuşit să -mi gătesc un pic de pilaf, puţină salată de crudităţi cu maioneză şi vinete cu maioneză, usturoi.. bunăciuni, nu glumă... şi, culmea, am reuşit să şi pap un pic de pilaf.. cu un pic de salată verde...

până acum, am primit mâncare de la vecini. au aflat că sunt bolnavă, că nu am job de 10 luni, că nu am niciun venit, bla, bla.. şi mi-au adus mâncare, mulţumesc Domnului, Slavă LUI !

Din banii primiţi ca ajutoare, am făcut tratament, am plătit facturile, am supravieţuit.

azi... am fost voinică...

- mulţumesc dlui Pruteanu, de câteva luni mi-a telefonat, zilnic, interesat de starea sănătăţii mele... e minunat, atunci când nu ai cui adresa un cuvânt, să auzi un glas binevoitor, care te-ntreabă : ce ai mai făcut azi ?

- mulţumesc colaboratorilor, prin comentariile lor mi-au adus un zâmbet. aveam nevoie...

- mulţumesc medicilor, celor care mi-au trimis din truda lor o mică parte, pentru a-mi rezolva problemele...

Dumnezeu să vă ajute, tuturor... 
azi... am fost voinică :)