vineri, 6 februarie 2015

Cristian Sima aruncă bomba! | Următorul lot de arestări ar putea putea începe cu Maior! Ce politician de top va scăpa basma curată chiar şi din Dosarul EADS

Fostul broker Cristian Sima comentează pe o reţea de socializare evenimentele din ultima perioadă, deschizând chiar o bursă a pariurilor legată de următoarele arestări. Omul de afaceri face, pe lângă alte dezvăluiri, un top al celor care ar putea fi reţinuţi în curând, primul pe lista sa fiind fostul şef al SRI George Maior.

Cristian Sima mai face însă o predicţie, nominalizând un politician de top care va scăpa basma curată chiar şi din Dosarul EADS.
“Nu vă faceţi iluzii. Acum 3 ani, aici, pe canapeaua de pe care scriu, Predoiu o întreba pe Alinuta Bica ce se mai întîmplă la minister şi din cînd în cînd îl suna pe Toni Greblă că să cadă la pace cu PSD-ul. Atunci Boc era Prim Ministru, Predoiu era la Justiţie şi dacă cumva suna Băsescu, Predoiu se ridica în picioare. Am încă toate înregistrările. Toţi sunt o apă şi un pămînt, doar focurile Gheenei ne mai scapă de clasa politică actuală.
Ah, şi deschid şi bursa pariurilor la următoarele arestări. Eu aş paria că următorii vor fi:
1. Maior
2. Dan Ionescu Consiliul Concurenţei
3. Petre Roman
4. Ioan Niculae
5. Urdăreanu

… ordinea e aleatorie.
Ştiu însă singur cine nu va fi arestat: Blaga, nici măcar pentru EADS”, susţine Sima pe pagina personală de Facebook.
http://www.nasul.tv/2015/02/05/cristian-sima-arunca-bomba-urmatorul-lot-de-arestari-ar-putea-putea-incepe-cu-maior-ce-politician-de-top-va-scapa-basma-curata-chiar-si-din-dosarul-eads/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.