duminică, 21 septembrie 2014

Robert Turcescu : Numai Dumnezeu ştie cine e Robert Turcescu


Bomba lui Robert Turcescu : 
Am fost locotenent - colonel sub acoperire. Documentele sunt postate de mine. De mâine, nu voi mai realiza emisiunea. Astăzi m- am eliberat de această povară. Mă voi supune judecătorilor. Sper că voi fi judecat cu dreaptă măsură.

 EXPLOZIV >>

Incredibil! | Blogul lui Turcescu a fost blocat duminică seara, după recunoaşterea că a fost ofiţer sub acoperire al unui serviciu secret


• Publicat: 21 Sep 2014, 22:07 • Actualizat: acum 41 minute • 108 vizualizări • 0 comentarii

  
 237  0
 0  0

Blogul lui Robert Turcescu nu mai funcţionează după ce a mărturisit duminică seară că a fost ofiţer sub acoperire al unui serviciu de informaţii.
Jurnalistul a publicat azi pe blog documente despre care a afirmat că sunt reale – livretul militar şi câţiva fluturaşi de salariu -, alături de informaţia că a deţinut gradul de locotenent colonel sub acoperire.
Grigore Cartianu comentează pe Facebook: “Blogul lui Robert Turcescu a fost închis! A făcut-o el? Armata? Serviciile?.
Reiau aici textul publicat de el azi-dimineaţă.
Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-L trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit să îndur oprobriul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi şi de judecători drepţi. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor.”
http://www.nasul.tv/2014/09/21/incredibil-blogul-lui-turcescu-a-fost-blocat-duminica-seara-dupa-recunoasterea-ca-a-fost-ofiter-sub-acoperire-al-unui-serviciu-secret/ 

41 de comentarii:

 1. o fumigena,sa stii ca a aruncat dambovita in aer, ne crede prosti,intrusul din presa crede ca noi nu stiam ce hram poarta pe ascuns,
  vai, merge la manastire,ori ambasador in tara lui mos craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. brunetul lt col nu s-a spovedit,doar se teme ca va fi publicata vreo lista cu acoperitii

   CE ZICE MIRCEA BADEA :
   -----------------------------------   Mircea Badea l-a caracterizat în termeni foarte duri pe Robert Turcescu după mărturisirea acestuia că a fost agent acoperit. El a afirmat că speră să fie urmat şi de oameni din justiţie care să facă astfel de mărturisiri, scrie comisarul.ro

   “Pe Robert Turcescu să-l ia dracu! Sa-l ia dracu! Porcul ăsta tupeist este, aşa cum am susţinut mereu, un impostor şi un escroc.
   P.S. E limpede ca astia din servicii incep sa se mursece intre ei. Si sa se dea in gat. Porcul n-a mai avut incotro si a recunoscut. Astept aceleasi minunatii si in cazul japitelor din ‘justita independenta’”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

   Ștergere
  2. GIGI BECALI:
   -----------------------
   ´´Robert Turcescu a venit la mine să-mi spună că face un CD cu Fundaţia Gojdu, că ştie că sunt patriot şi să-l sponsorizez eu, pe societatea lui. A luat vreo două interviuri la Budapesta, vreo două la Bucureşti - cât puteau să-l coste? Hai să spunem vreo trei-patru mii de euro cu totul. Cât credeţi că mi-a cerut? 24.000 de euro! A venit la mine - eram la biroul meu de la Marriott - s-a rugat de mine, că îşi ia casă, că nu ştiu ce... şi i-am dat. Şpagă! Ia, mă, cu încă 20.000 mai mult, deci 44.000 de euro! Da’ să ştii că te iau la picioare. I-am zis: pleacă de-aici că te iau la picioare! După care, tot el cu coada sus. La Realitatea mă tot înjura. Şi-atunci i-am zis: ia dă’, mă, tu banii ăia înapoi... Şi fugea de mine. Şi-atunci, o persoană pe care o respect l-a scăpat. A venit Aurelian Pavelescu (avocat și politician) la mine şi m-a rugat din partea persoanei pe care o respect foarte mult să-l iert. Este o persoană ca mine... mă-nţelegeţi, cu bani. Nu vreau să dau nume. Şi i-am zis lui Pavelescu: mă, dar atunci să scoată el din buzunar 44.000 să plătească pentru Turcescu. Da’ pentru că-l respect prea mult l-am iertat pe Turcescu, pentru persoana asta, şi pot să spun şi cine e: patronul lui! Şi mi-a zis Giovanni (Becali): Mă’, ziariştii ăştia care iau şpagă ştii de ce-şi permit atâta, să ne şi înjure după? Pentru că se bazează pe onoarea noastră de machedoni, că n-o să spunem. Na, că m-am săturat. Ei iau şpagă şi eu să rămân înjurat! Ăsta-i Turcescu!“.

   Ștergere
  3. CATALIN TOLONTAN :
   ...............................

   Ieșirea aiuritoare de duminică seara a lui Robert Turcescu, spovedanie sau ce-o fi ea, redeschide o discuție care merită purtată calm, în ciuda nebuniei din jur. Calmul e valoros mai ales cînd nebunia e la putere. Povestea agenților acoperiți din presă.

   ”Pînă la urmă, care-i problema? Turcescu a fost ofițerul unui serviciu secret românesc și și-a făcut în paralel și treaba de jurnalist!”, spun mai multe voci din public și chiar din media. Cum care-i problema? Problema e că misiunile și cultura acestor două meserii se bat cap în cap. Angajații serviciilor de informații se ocupă cu secretele, jurnaliștii, cu dezvăluirea secretelor.

   Ofițerii sînt obligați să păstreze pentru ei și pentru superiori ceea ce află în exercițiul misiunii, în timp ce la jurnaliști e taman invers: ei sînt obligați să publice ceea ce află.

   Ceea ce pentru un agent e obligație legală, adică prelucrarea și conservarea informației pentru uzul intern al unei elite statale, pentru o redacție ar fi încălcarea sensului existenței sale. Informația are sens pentru ofițerul secret numai dacă o folosesc el și ”ai lui”, în timp ce aceeași informație e valoroasă pentru un ziarist doar dacă le-o oferă oamenilor. Sensul unuia e nonsensul celuilalt!

   Diferențele continuă pînă la cer. Unul se ascunde prin natura meseriei sale, celălalt îi găsește pe cei care se ascund și relatează faptele lor.

   Și totul pornește de la zero, de la menirea originară a fiecăreia dintre cele două profesii! Agenții sub acoperire servesc siguranța statului și a cetățeanului, în timp ce jurnalistul are pe agendă informarea cetățeanului, pentru ca drepturile acestuia să fie respectate și el să fie liber. Jurnalistul are un contract nescris cu societatea, ofițerul, unul scris cu un serviciu al statului. Ori de cîte ori apar interese diferite între stat și cetățean, reporterul merge cu societatea, nu cu statul! Aceasta este regula internațională a presei.

   Cînd ziarele americane au publicat documentele secrete ale Pentagonului despre războiul din Vietnam, statul a intervenit. Procurorul general a cerut blocarea tipăririi. Dar ziarele și-au pasat documentele de la unul la celălalt, tocmai pentru că exista un interes public ca să se afle adevărul. Un interes public să deconspiri chestiuni secrete ale armatei americane? Da, au răspuns jurnaliștii, publicul are dreptul să vadă dacă soldații sînt conduși competent și dacă armata ține cont de misiunea sa. Fiecare parte își face treaba și doar așa pot funcționa lucrurile în echilibru.

   Ștergere
  4. RADU BANICIU:

   A făcut un denunț fără pic de onoare, un denunț al unuia care atâția ani a mințit că e ziarist. Ce impostură! Ce rușine! V-a mințit în fiecare seară, și-a bătut joc de meserie! Turcescu n-a fost un jurnalist, prime-time-ul lui a fost o minciună. Dacă te duci și te demaști în rahatul ăla al tău de emisiune, sau la toanta aia, poate că te iertăm. Dar când tu ești o jigodie până la capăt?! Turcescu a fost un fariseu și o jivină până ultima secundă a carierei sale de ziarist. E o zi mare: am mai scăpat de un impostor!”

   Ștergere
  5. Catalin Tolontan are dreptate doar cand se refera la statul roman, care e un stat de-a stramba. Intr-un stat de drept cele doua meserii se completeaza reciproc, in sensul ca activitatea de ziarist il ajuta pe ofiter sa petrunda in medii unde "la vedere" nu ar avea acces si nu ar putea si sa obtina informatii valoroase, iar pregatirea ca ofiter de informatii ii e foarte utila, ca ziarist. Pe de alta parte, pot fi informatii care ar trebui sa ajunga la cunostinta publicului si pe care un ziarist bine pregatir le poate face publice, bineinteles, imbracate intr-o "haina" gazetareasca. Una e sa spui "eu Serviciul cutare am afalat ca..." si alta este sa spui, ca ziarist, "cei cu care am stat de vorba mi-au relatat ca...". Repet, asta intr-un stat de drept, care are nevoie de informatii utile siesi, tarii si poporului pe care acel stat le slujeste. Cand statul se identifica cu persoana unuia sau altuia din conducatorii sai, si mai ales cand acestia sunt intr-un interminabil razboi intre ei, se duce dracului de rapa totul. Mai mult, cand Serviciile ajung niste simpli apendici ai "licuricilor" e pacat de banii contribuabilior - mare pacat!

   Ștergere
 2. Sa fraci, ani in sir, pe fariseul, sa fii platit din banul public sa-ti aperi tara si poporul, iar tu sa pupi in fund niste conducatori nelegiuti, care au dus tara de rapa,indiferent de culoarea lor politica - este penibil.
  Mai bine mai tarziu decat niciodata, zice o vorba - numai ca eu cred ca n-a facut-o din sentimentul de vinovatie pe care-l clameaza. Mi-e teama ca l-a cuprins, asa, o mare deznadejde, nestiind cum sa se imparta intre cei pe care i-a slujit pana nu demult: UBA (Udrea de Basescu), Monica (Macovei de Ambasada SUA), Blaga (de Johannis), mai laes ca la orizont se profileaza si candidatura lui Melescanu (de SIE). Acum esti in siguranta, scumpa Romanie! Cui sa-i mai tina partea, candf pe la B!TV a cam ramas singurul din vechea gasca, PSD punand stapanire si pe acest post.
  Vai, ce melodrama! hai sa-l lasam in durerile lui si sa urmarim scena politica, unde numai maine nu-i poimaine, cand vom sti candidatii. Nu de alta, dar cred ca si de data asta, ca si la europarlamentare se vor fi strans semnaturi mai multe decat numarul total al alegatorilor...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A fost ofiter sub acoperire la Directia Informatiilor Militare.V-a prins in activitate,ori ati scapat de acest spion?

   Ștergere
  2. dupa aceasta spovedanie,o sa il faca general si... iese la pensie si apoi castiga eurovizionul si apoi ne dezvaluie
   ca e sora conchitei wurst ! :)

   pink panther

   Ștergere
  3. Anonime 12.31, multumesc de intrebare - ma face sa-mi reexaminez cariera proprie si sa trag niste concluzii, la care sper sa poti ajunge chiar si Dumneata. Nu stiu in ce an a intrat Turcescu in acel serviciu de informatii - care zici ca ar fi cel al Armatei. Nu ne-am intersectat si nici nu aveam cum, cata vreme eu am activat la vedere, purtand uniforma militara inca de pe bancile Universitatii (Limbi straine, sectia Turca). M-am disponibilizat, la cerere, la varsta de 48 de ani (tocmai aparuse Ordonanta), exact in perioada cand se punea problema politizarii serviciului de informatii al Armatei, prin infiintarea DGIA. Banuiesc ca dupa aceea au fost racolati Turcescu si ceilalti "-esti" de pe asazisa "Lista lui Oprea".
   Acum, daca tot aduse Turcescu vorba, ma gandesc sa-mi fac si eu o "jelanie" ca a dumisale, ca doar si eu am iesit din "sistem" inainte de termen, sfatuit de propria constiinta ca e mai bine asa, lasand ca lumea sa ma judece - capitol la care se pare ca ne deosebim, eu neavand complicatia aia a lui cu dezvaluirea de documente etc. Ma mai gandesc...

   Ștergere
 3. Va salut domnule Marian Ilie! Eu la cei aproape 37 de ani,am prins un pic de comunism si toata "democratia" aceasta prespalata, va rog sa credeti ca ma apuca groaza,ma ingrozesc de la o zi la alta,cum a reusit Ponta sa adune atatia sustinatori pe Arena Nationala nici acum nu inteleg??? Nici la vot nu-mi vine sa merg mi se pare ca-i in zadar, misunam zi de zi pentru trai si facturi. Ma uit la ziua de maine si nu vad nimic,nici un loc de munca nu-i sigur,Doamne Fereste sa mai fii si bolnav sau suferind ,chiar nu ai nici o sansa. Numai Credinta in Bunul Dumnezeu ne da curaj si speranta, ca maine va fi mai bine. Sa ne ajute Dumnezeu pe toti, sa trecem cu bine peste acesti ani tulburi ,dar mai ales sa ne dea sanatate si puterea sa nu cadem in deznadejde. Doamne Ajuta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ghilgames, dragule, 10% din romani traiesc confortabil - unii avand averi, cei mai multi avnd acele "sinecure" ale serviciului la stat. Tot aici ar intra si cei platiti cu salarii rezonabile de unele firme private - slarii muncite insa pe branci. Sunt cam 1,5 milioane de angajati la stat (inclusiv autoritatile locale), din care mai bine de o zecime (peste 150.000) in Bucuresti, asa ca "guvernatorii" (partidele ce se succed la guvernare de 25 de ani) au de unde sa umple un stadion - mai ales cu sprijinul auto-motorizat al provinciei.
   Pot cei ce lucreaza la stat sau la un patron politic sa riste sa-si piarda painea? Se duc pe stadion sau in piata, si gata. La alegeri, din aceleasi considerente, isi iau familiile si merg la vot - si asa se realizeaza prezenta de 40% la urne din care rezulta configuratia actualului esichier politic romanesc. Restul de 60% este in asteptare - o asteptare devenita deja maladiva, pentru ca timpul lucreaza impotriva Romaniei si romanilor.
   Da, Constitutia Cetatenilor este solutia asteptata, dar ea nu vine intinsa pe tava. Din pacate, noi iarasi n-am reusit sa atingem numarul necesar de semnaturi, dar eu nutresc convingerea ca vom fi prezenti cu Constitutia noastra in focul campaniei prezidentiale. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

   Ștergere
 4. Solicit comentariu si din partea doamnei Elena dupa ce isi revine din soc,nu era postare sa nu apara febletea dansei,brunetul lt.col.
  Si uite-asa, a mai cazut in ochii noastri un idol al dansei.
  Pastrati-va saruri antilesin pentru luna noiembrie,ori mai aveti timp sa curatati blogul de persoanele care in curand isi vor rupe ceafa dolofana ,cazand de pe scena politica...
  Stim,nu va pricepeti la politica, articolele cu ei sunt pentru mozaicul blogului :),
  parca a fost ziua micului titulescu,macar de ziua lui sa fi citit o urare cum ati facut-o pentru Cotroceanu ,doar pentru echilibrul grupajului de stiri. :) , ca eu sunt neutru...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Valeleu, bre, da intepacios mai esti! Numai eu ce i-am mai facut Principesei un astfel de perdaf - si nu o singura data. Deduc ca totusi i-ai iertat faptele astea inca dinainte de a le fi comis. Eu asa am facut si fac. La buna vedere pe blogul ei minunat - care acum exact 9 luni avea trecuta inn banda din dreapta cifra de 408.000 de accesari, iar in stanga jos ceva mai mult de 40.000. Isi merita cu prisosinta iertarea, nu?

   Ștergere
 5. Măi dragă Anonim de ora 10.12 - ei, bine, află, nu mă pricep la politică, sunt apolitică_cum s-ar spune, deşi nu ştiu cât de corect este termenul apolitic. Dar nu sunt ignorantă. Mă bănuieşti de pupincurism băsescian, aşa-i ? Wrong, baby ! Tot ce am publicat pe blog, şi poate fi dovedit, este o paletă a vieţii politice din România, pentru informarea cititorilor care s-au văzut interesaţi de activitatea blogului şi am dorit să le/să vă satisfca curiozităţile, pe acest blog să vă puteţi edifica pe mai multe segmente de interes, conform statisticilor.

  Robert Turcescu, după părerea mea, nu a făcut deliberat gestul de ieri. O mână prelungită din ramuri nevăzute şi-a pus amprenta. Cum a zis şi Robert, lucrurile nu se vor opri aici. Abia e începutul. Cred că întreg spectacolul este dat în onoarea ofiţerului acoperit care participă la prezidenţiale. Poate că Robert a fost ales să se sacrifice, el să rostească numele acoperitului, urmările fiind dramatice.

  Logic, Preşedintele T. Băsescu nu poate spune cine e nea caisă acoperit. Serviciile secrete, de asemenea, nu pot spune. S-a impus o situaţie de criză din care să se strige numele acoperitului, acesta devenind eroul neamului scăpat de 'oţul ce se vrea ala Cotroceni, trimis de cine ştie care serviciu străinez, etc.. părerea mea.

  Altă variantă nu văd. Să-l apuce, aşa, pe Robert, conştiinţa, greu de crezut. Sinucidere în direct, asta am urmărit aseară. Ori, un ofiţer al serviciilor se sinucide discret, fără spectacol, părerea mea, urmând o logică atât cât şi cum înţeleg eu lucrurile.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. chiar va pricepeti la politica,
   dar cum v-a scapat ziua micului titulescu ?..din curiozitate...:)

   scum ati reactiona cand prin oras v-ati intalni cu concitadinul ofiter cu gluga pe cap..
   .credeti... ca tot unul cu gluga pe cap infiltrat nu v-a aprobat emisiunea,ca nu erati de gradul lor ?..din curiozitate :)

   Ștergere
  2. ´´sinucidere in direct´´ cum spuneti,dar nu cumva el publica lista si apoi e recompensat,trimis la caldurica, ambasador in tara lui mos craciun ?

   scuze,mosule,stiu ca tu nu-l primesti,ambasadorii tai sunt doar copiii :)

   Ștergere
  3. - hai s-o luăm pe puncte, că văd că eşti " bazat " :)

   1 - adevărul este că am omis, nu intenţionat, să fac o urare premierului. probleme neinteresante cititorilor m-au împiedicat să fiu aptă, în ziua respectivă blogul fiind activat de administratorul secund care-mi ţine locul, moderează comentariile, publică articole, etc.

   2 - dacă ar fi să-ntâlnesc ofiţerul cu glugă pe cap, ar crede că e o făcătură. de ce aş gândi aşa ? simplu : nu ar avea motiv să mi se arate, fiinţă modestă, femeie simplă cum sunt, neinteresată de asemenea trăiri. la anii mei, curând 61 de ani, ce motiv ar avea omul cu gluga să mi se arate, să mă oprească-n drum, să treacă pe lângă mine, având în vedere că drumurile noastre n-ar avea motiv să se intersecteze.
   3 - emisiunea mea tv " Club XXL, la Naşul Tv" a fost chiar f. f. aprobată, cu felicitări, la încheierea filmărilor.

   Din păcate, nu va putea fi realizată din două uriaşe motive.

   1 - Producătorul nu-şi permite bugetul de cheltuieli pentru anvergura emisiunii.
   2 - Sănătatea nu-mi permite. Încă sunt sub tratament de trei luni de zile. Când muşkii matale zburdau, poate, pe acest blog, în urmă cu ceva timp, eu zăceam prin spitale. Treaba a trecut cu discreţie, nu sunt genul care se lamentează, trag şi eu cât pot, victimă a lipsurilor de tot felul.

   Poate par eu sprintenă ca o căprioară aici, pe blog, dar, în realitate, era să cam dau colţu' şi d'aia spun că sănătatea nu-mi permite să mai zburd pe unde mi-ar plăcea. Am îmbătrânit, vericule. M-am boşorogit. Când nu vei mai citit un articol nou pe acets blog după două zile consecutiv, să ştii că am închis ochii 4ever. Până atunci, sunt prizonieră aici, în Palatul Culturii Mele.

   Alte întrebări ?

   Ștergere

  4. SHOCUL ZILEI !

   Doamna Elena,eu sunt socat total,
   desi sunt de multe luni pe acest blog,abia acum dezvaluiti ca exista un administrator secund pe blog .

   .De ce l-ati tinut sub acoperire ?

   Trebuia sa aflam si noi cine ne aproba si cine ne-ar cenzura mesajele.

   Eu numai in dv am incredere (cred ca si ceilalti prieteni la fel )
   Sunt socat total, am aflat ca mesajele mele au ajuns pe mana altcuiva ,nici macar nu stim cine e,daca e ofiter sub acoperire ?

   ´´administratorul secund care-mi ţine locul, moderează comentariile, publică articole, etc. ´´

   Am cazut pe ganduri,trebuia sa ne avertizati cui ne spovedim !

   Ștergere
  5. la orele 12 va fac o terapie cu biocamp,va trimit energie de la distanta,o sa va simtiti mai bine,o sa va fac pase energetice (imi pasa :) ) pe foto
   ( v-am shocat ,nu?)

   Ștergere
  6. dovada: o sa vorbiti azi cu un coleg de scoala

   Ștergere
  7. Anonimul orei 11.28 ...

   Nu fi, bre, panicat. Adminul secund îmi citeşte la telefon comentariile, mesajele şi eu îi spun ce să şteargă, nu face el de capul lui, aici, printre noi. Sunt săracă, nu am laptop, am un amărât de PC vechi, dar mă ajută bietul să ţinem deschise porţile căsuţei noastre, asta, biata ea, biata eu... Nu am posibilitatea să cumpăr un laptop pentru a-l căra după mine când plec ee acasă şi ajung prin te miri ce alte locuri, ah, am oroare de spitale. Roagă-te pentru sănătatea mea, mulţumesc !

   Ștergere
  8. Anonimul orei 11.42 - mulţumesc pentru bune intenţii. Bre, dar scriţi-vă şi dvs. un nume, acolo, laleaua neagră, zambiloiu' din grădină, ce naiba, stau cu ochii la orele apariţiei comentariilor dvs... suntem oameni în toată firea, nu vreţi să vă scrieţi numele real, ok, înţeleg, dar ziceţi ceva, ameţesc, printre atâţea anonimi.

   energie de la distanţă... pe foto... eram pe pat, la ora 12.00, nu pot sta mult la birou, hm ! :) ofer un tablou pictat de mine, tuturor celor care-mi fac un serviciu cât de mine, sănătate, tuturor.. vă doresc, cu mulţumiri.

   Ștergere
  9. atâţia anonimi, scrieţi-vă comentariile, rectificare... :)

   Ștergere
  10. Princiupesa, m-ai dat gata cu premonitia Voiniciei tale! Se pare ca "sacrificatul" Robert de Anjo (fr. "enjeu" - miza, problema delicata) va rosti "Numele Trandafirului" de Umberto Eco (ecoul celui din umbra). ata ce citii adineauri Pe :
   ​Articol actualizat
   Teodor Melescanu a demisionat de la sefia SIE si isi depune marti candidatura la presedintie din partea Partidului Democratiei Sociale. Partidul organizat de Octav Cozmanca a luat 0,24% la europarlamentare
   de Red. Stiri HotNews.rl
   Presedintele Traian Basescu a trimis luni o scrisoare sefilor Senatului si Camerei Deputatilor prin care le cere sa ia act de demisia lui Teodor Melescanu de la sefia SIE, potrivit Administratiei Prezidentiale. Partidul Dreptatii Sociale a anuntat Biroul Electoral Central (BEC) ca va depune, marti dimineata, candidatura lui Teodor Melescanu pentru alegerile prezidentiale, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.

   Ștergere
 6. După dl președinte, serviciile secrete reprezintă a doua modalitate de a guverna țara. După dl premier, acestea își servesc țara. Iar după Robert Turcescu, ele merită oprobriul public. Adică sunt cumva, împotriva poporului pe care îl atrage în tot felul de capcane, și îl bagă în tot felul de belele.
  De aceea afirmă dl Băsescu că ar fi inechitabil și că ar fi un abuz regretabil ca o persoană, de ex dl Ponta, să facă parte din ambele structuri care strunesc poporul.
  Asta explică de ce poporul nostru nu mai poate mișca; pentru că e încorsetat de servicii polițienești secrete și la vedere.
  În aceste condiții, serviciile secrete ar reprezenta niște pioneze istalate în mod ostentativ pe scaunul de domnie al unui eventual președinte al poporului.
  Deci, un eventual reformator s-ar simți destul de incomod la Cotroceni.
  Serviciile secrete vor fi demascate fără cruțare pentru că ele huzuresc pe banii publici. Vai de păstorul de nimic care îşi părăseşte oile! Să cadă sabia pe braţul lui şi pe ochiul lui cel drept! Să i se usuce braţul de tot şi să i se stingă ochiul drept!
  Yahve să ocrotească pe Robert Turcescu și pe toți cei care se vor întoarce din ticăloșia lor.

  RăspundețiȘtergere
 7. asistam la razboiul dintre preamultele servicii secrete in lupta lor pentru ciolanul de la cotroceni.... vor urma 2 luni in care o sa auzim vorbe dure de mahala , gogosi electorale,
  insa nimic bun pentru romani

  RăspundețiȘtergere
 8. cand veti mai fi la spital (de bine),o sa postez cele mai multe comentarii,sa il bag pe administratorul secund in faliment,sa ii vina factura de telefon cat casa,sunandu-va sa aprobati comentariile :)...daca ar fi o administratoraaa,as fi mai bland

  Crème brûlée

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Măi dragă... Creme brulee, adminul vorbeşte pe telefonul meu, tot eu plătesc factura, aşa că " păsărică, mută-ţi GÂNDU' - vorba cântecului :)

   - sorry, lipsa accentelor, dar nu cred că tastatura mea este atât de dotată :) oricum, mi-ai făcut poftă de o cremă de ciocolată... ah, şi nu am voie să... :)

   Ștergere
 9. Intrebarea zilei:
  Cine e administratorul secund de pe blog tinut sub acoperire? :)

  pink panther

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ca să nu zici că nu-ţi respect curiozitatea, adminul secund este un elev al meu, care are grijă şi de pc, îl mai curăţă de belele, el m-a învăţat şi pe mine să operez una, alta pe aici, altfel aş fi fost botă, nu mi-am permis să urmez cursuri de operatori PC, am învăţat prin săli de internet şi, de câţiva ani, când mi-am permis să am acasă internet, m-a ajutat elevul meu. el este tăticul blogului, el l-a creat, eu doar îl activez, iar când am lipsit, s-a îngrijit, discret, ca treburile să meargă bine, să nu ne ştie lumea suferinţa, dar acu'. na, mă făcuşi să mă dau în spectacol, neplăcându-mi să mint.

   Ștergere
  2. si daca e jlg,a fost la pitesti,a primit cheile de la rai,pardon, de la blog !

   de-asta jlg nu mai scrie pe blog,sta cu smartphonul la ureche conectata la spital, da aprobari de la butoanele blogului:)

   Ștergere
  3. eu cred ca e nicu zacheu,sambata ,a vrut sa steraga comentariile si le-a sters inclusiv pe ale lui,duminica dimineata era doar un comentariu

   Ștergere
  4. si eu cred ca e jlg,ea publica versuri si in antologii,dar nu ne sufla un cuvant,sa aiba numai ea loc acolo :)

   pink panther

   Ștergere
  5. felicitari,jlg,
   ne mandrim ca esti antologica,esti un starpress ,ne dai autografeee?...
   sa stie tot satul si pe noi sa nu ne anunti ca ai fost tradusa....in italiana ?

   Crème brûlée

   Ștergere
  6. Mă întreb, de cât timp sunt pe blogul acesta ai dat vreodată importanță postărilor mele? Sau la fiecare apariție de-a mea exclami bine-cunoscuta expresie: „ cine păcatele mele a mai recomandat-o și pe asta?”
   Mă îndoiesc să îți fi făcut vreodată timp să citești ceva scris de mine de la începutul unui articol și până la sfârșitul acestuia. De la apariția mea pe blog m-ai catalogat ca una care nu știe nici să scrie, nici să se exprime. Recunosc, singurul material publicat de mine si pe care l-ai apreciat a fost aceea povestire despre vrăbiuță.
   Dar dacă aveai mai mult interes, ai fi observat că ceea ce există în starpress fusese mai întâi publicat pe blog. Unele au fost șterse, altele probabil ca mai există și acum.
   Știusem de la bun-început potențialul tău și le publicasem poate cu dorința de a fi corectată. Dar nu, ai ales altă cale care a lăsat urme adânci. Acela a fost începutul 2 antologii din 2013 Starpress și Simbioze Lirice și care abia acum le publică și pe confluențe.
   Acum....nici începutul parcă nu mai există. Aveam mai multă încredere atunci....
   Ceea ce am scris eu acolo, a fost primul rod al muncii mele. Nu o muncă de o noapte, două.....Anonim eu nu am avut un umăr care sa îmi arate nici cea mai mică greșeală. Sau să mă îndrume, să mă sfătuiască. Cum am gândit și priceput, așa am scris. Deci, dacă tot vrei să enumeri greșelile de acolo, așa cum ai obiceiul, nu ai decât să o faci. Nu mă interesează. Este munca mea. Mi-ar fi plăcut poate puțină critică la adresa lor din partea ta.
   A fost....a trecut.....Am văzut ce am putut....voi vedea ce voi face în viitor.

   deocamdată mă îndoiesc că te mândrești cu mine. Și tare aș fi curioasă să văd cum arată aceea antologie. eu nu am primit-o încă și nici nu mai sper.
   Nu este mare lucru să ajungi într-o antologie. Sunt persoane care vor sa te publice fără să îi interesează ce și cum scrii. Important este să fii și tu la număr printre ei.
   Nu le este greu printre 20 de autori buni să amestece printre ei și 5 mediocri. ( părerea mea personala)

   Unei persoane ca tine i-ar trebui multă răbdare să citească ceea ce am scris eu. Acceptă-i și pe cei slabi pe lângă cei tari.

   Ștergere
 10. Și care este diferența de a fi în starpress? Nu tot eu sunt?

  Nu prea știu cât te mândrești, dar uite ca daca aflai atunci, cine mai avea ocazia sa mă ia peste picior acum?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ai vazut,
   cand nu apari,te provoc (se numeste reclama)
   si apari

   -ai dreptate,azi am citit un articol nou despre antologia , am confundat cu altul in care doar ti-am vazut poza,am crezut ca e 2014...m-am intimidat de emotie..
   eu sunt slab,nu sunt gras,dar sunt tare la fuga

   Ștergere
  2. a fi starpress insemana sa platesti 100 de lei sa apari in antologie,inloc sa iti plateasca ei dreptul de autor pe sutele de cartile pe care le vand si cu creatiile tale..ai primit vreun ban din cartile aparute?


   Ștergere
 11. Când un om slab ca Marilena, are tăria de caracter să-și recunoască starea reală, atunci este pe jumătate scăpat de slăbiciunea lui.
  De cealaltă jumătate, se scapă prin credință. Pot totul în Hristos care mă întărește!

  RăspundețiȘtergere
 12. Pe Robert Turcescu îl știm (cel puțin cum arată fizic) dar acum a dezvăluit și cum arată sufletește. Cel puțin a mărturisit un lucru care îl apăsa și poate mulți îl arată cu degetul, dar oare noi nu suntem ca el? Doar că nu ne arată nimeni cu degetul dar conștiința ne acuză pe unii sau pe alții.
  Nu ne apasă și pe noi unele lucruri nemărturisite? Am văzut o femeie care suferea din cauza unei dureri sufletești dar ea credea că are o boală cardiacă deși nu avea. Spunea că are mâinile albastre sau că are tensiune mare dar realitatea nu ara așa. Chema 3 medici pe săptămână să vadă ce boală are, până la urmă unul a spus că e bolnavă de schizofrenie și a prescris Haloperidol dar pacienta când a aflat a sărit în sus spunând că „nu iau acest medicament că și în spital mi l-a dat”. Atunci unul din medicii mai tineri a spus eu vreau să știu cauza pentru care a ajuns la această stare pacienta. El nu putea afla pentru că toți trei medicii de circă erau supărați pe pacientă că făcea apeluri repetate nefondate clinic. Așa că medicul merge cu tatăl lui și cu încă o persoană și după ce consultă pacienta îi spune că are o solicitare pe aproape și roagă pacienta să stea de vorbă cu respectivele persoane până se întoarce el.
  Tatăl medicului, fost medic și el acum pensionar începe conversația mai pe îndelete și află că tanti (pacienta acum de 73 de ani) a avut 2 fii și când unul din ei s-a căsătorit ei nu i-a plăcut de noră și atât a făcut până ce fiul a divorțat. Apoi acel fiu nu și-a mai regăsit liniștea și după ce fosta soție s-a recăsătorit el a devenit un bețiv iar după ani de zile mama știe în sinea ei că ea e cauza decăderii morale a fiului ei dar tace și suferă până a ajuns la acest stadiu. Dar nu era interesată să recunoască față de fiul ei adevărul și nici nu cred că a putut să se mai ierte măcar pe ea. Dacă recunoștea în fața lui Dumnezeu adevărul ar fi scăpat de povară dar se pare că nu l-a cunoscut pe Cel ce-i putea da pacea. Când te eliberezi de păcat și știi că ești iertat nu te mai apasă păcatul. Dar din păcate, mulți nu se pot ierta pe ei înșiși și asta duce la boală. Rezolvarea este când știi că ai un Tată iubitor care știe să ierte și care dă pacea atunci te arunci în brațul Lui.

  RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.