sâmbătă, 9 august 2014

Șase nume grele din politică vor fi puse sub acuzare de DNA în perioada următoare

Direcția Națională Anticorupție aruncă în aer întreaga clasă politică din România! TURNUL anunță că cel mai nou caz de corupție, celebrul dosar Bercea-Băsescu este o nimica toată pe lângă operațiunea numită „Octombrie negru”. Șase nume grele din absolut toate partidele vor fi puse sub acuzare în perioada următoare, ceea ce va anula teoria conspirației justiției băsiste și va arăta că justiția din România chiar funcționează.

Alți politicieni vor intra în vizorul DNA încă din această vară, anumite dosare apărând prin deviație din altele, iar unele nume grele vor fi târâte de colegii mai mici din partid. Pe lista celor șase acuzați se află și foști și actuali miniștri, dar și doi vicepremieri, alegerile din toamnă desfășurându-se cu un guvern la răcoare. 

Daniel Sebastian Șuta

4 comentarii:

 1. Ar fi de dorit ca,justitia romana sa se trezeasca!Poporul roman/Romania nu ar trebui sa fie tema de barfa internationala!

  RăspundețiȘtergere
 2. justitia e oarba si baga la racoare numai usl,
  va imbatati cu suc de mere,e justitie politica

  RăspundețiȘtergere
 3. Dacă femeile din justiție ar fi destul de unite și cu adevărat emancipate, ar putea face un pic de dreptate în țară, că bărbații au abandonat acest deziderat, fiind prea riscant.

  RăspundețiȘtergere
 4. Va veni timpul când Copiii vor sări în apărarea libertății și a dreptății, mai ales atunci când nu vor exista alte soluții.

  RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.