sâmbătă, 19 iulie 2014

Marius Sumedrea:"SCLAVIA FINANCIARĂ globală va fi extirpată!"

Pregatiți-vă pentru Resetarea Financiară Globală! ,,Vă rugăm să fiți pregătiți pentru Resetarea Financiara Globală! 20 Iulie 2014 este confirmata ca data cand multe anunturi importante vor fi difuzate. In acelasi timp, toate tranzactiile cu SUA la nivel global au fost blocate sau anulate din acest moment. Este o liniste suspecta in toate mediile financiare ale cabalei.
Acest lucru este necesar pentru ca sistemul financiar global sufera o transformare majora si ireversibila! Reevaluarea valutelor( RV) poate fi introdusa oricand in urmatoarele zile. Problema din Irak este falsa. Proiectul de relansare a fondurilor financiare este declansat, deocamdata la nivelurile cele mai inalte. Nu pierdeti imaginea de ansamblu, foarte curand se vor face anunturile care tin de RV, RFG, etc. Pana la sfarsitul anului acesta SCLAVIA FINANCIARA globala va fi extirpata!”
   
Sursa: "The Office of Poofness"         http://www.rumormillnews.com/   
 

Acesta este mesajul si sursa. Despre Resetarea Financiara am mai publicat cateva articole, atat ca teorie cat si ca detalii tehnice, dar pana acum nimeni nu a putut afirma o data exacta. Analizand in acest timp informatii din mai multe surse, se pare ca intr-adevar luna Iulie este luna marii schimbari financiare. Pana si codificarea numerologica a discursului Christinei Lagarde, sefa FMI (vedeti videoclipul prezentat pe blog, n.a.), indica data de 20 Iulie anul acesta o data importanta.  Ce se vehiculează pe net; unele dintre zvonuri au fost prezise de mai multe ori si nu s-a schimbat nimic.
---------------------------------------------------------------------------
In alta ordine de idei Benjamin Fulford, in ultima sa informare saptamanala, anunta intrunirea aliantei statelor BRICS intre 14-16 Iulie intr-un oras din sudul Braziliei pentru a definitiva tratatele financiare si a initia startul bancii comune pentru imprumuturi internationale intre tarile membre BRICS (contrapartea la FMI si
Banca Mondiala, n.a ), excluzand dolarul american ca moneda de schimb.
 

Apoi, exista informatii ca Arabia Saudita (info aici:
 http://jhaines6.wordpress.com/2014/07/04/saudi-arabia-joining-brics-abandoning-the-petrodollar-starting-gold-backed-sovereign-wealth-fund-the-millennium-report-july-4-2014/),
 

precum si tari ca Germania, Franta, etc. cocheteaza cu includerea in alianta statelor BRICS, cu conditia sa renunte la dolarul american in schimburile lor economice. Cu alte cuvinte SUA si City of London sunt tot mai izolate pe plan mondial, iar zvonurile spun ca pana la sfarsitul lunii acesteia SUA va intra in colaps financiar, Bursa si economia se vor prabusi, la fel si dolarul. Mai mult decat atat, Federal Reserve este constienta de acest fapt si incearca o ultima solutie printr-un ,,colaps controlat”
     informatii aici:
     http://www.zerohedge.com/news/2014-07-08/fed-going-attempt-controlled-collapse   
 

Alte informatii confirma prabusirea iminenta a sistemului financiar global, puse la dispozitie de catre serviciile secrete ruse si cele germane, precum si rapoartelor lui Edward Snowden, astfel:
   
Serviciile secrete ruse si germane atrag in mod cat se poate de serios atentia publica asupra faptului ca Cabala are in plan declansarea unei operatiuni de amploare de tip steag fals, cel putin de nivelul celei din 11 Septembrie 2001. Aceasta data ar fi 28 Iulie. Se pare ca poate fi vorba de o operatiune nucleara de amploare cu sute de mii de morti si atacul asupra retelei de internet globale.
   
Snowden  afirma intr-unul din rapoartele sale: ,, Iulie este luna cand va incepe razboiul, dupa aceasta nu exista nicio sansa de eliberare pentru ca comerciantii de razboi ies in fata in mod violent. Cei care detin documente sa le faca publice…”.
   
     Mai multe info aici:
http://www.zengardner.com/war-july-whistleblower-cryptome-withheld-snowden-docs/   
 

Pe de alta parte FEMA (Federal Emergency Management Administration ) se pregateste pentru instituirea Legii Martiale in SUA.
Info aici:
http://www.pakalertpress.com/2014/07/02/fema-preparing-for-martial-law-you-wont-believe-who-is-helping-them/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+pakalert+%28Pak+Alert+Press%29   


David Wilcock descrie in comentariile sale situatia mondiala actuala critica, iar echipa lui Neil Keenan despre prabusirea sistemului financiar actual ca iminenta.
   
Toate acestea, logic ma fac sa cred ca colapsul este iminent si iremediabil, intreaga structura de putere se va prabusi odata cu cea financiara, iar Orientul va participa tacit la aceasta! Procesul de schimbare financiara va continua pana la sfarsitul anului si va fi pozitiv pentru ,,noi cei multi“.
     Info aici:
 http://nesaranews.blogspot.ro/2014/07/refreshed-and-ready-for-final-battle.html.   


Si ca sa aveti o idee cat mai reala despre noua structura financiara care se prefigureaza pe pilonul principal al statelor BRICS, Rusia a inaugurat zilele acestea o investitie de 150 miliarde dolari intr-o magistrala de cale ferata Amur – Baikal, care traverseaza tot Orientul Extrem, facand legatura intre Rusia – China – Pacific.
 

Info aici:
     http://futuristrendcast.wordpress.com/2014/07/08/russias-anti-dollar-move-150-bln-investment-in-baikal-amur-railroad/ .
 

Cu alte cuvinte SUA nu stiu de unde sa mai ,,faca rost’’ de bani, iar Rusia sfideaza prin investitii de miliarde….
   
Cum vom fi afectati noi? Nu pot estima, dar ganditi-va ca suntem din nou de partea celor care pierd in istorie si aceasta datorita marionetelor corupte, incapabile si iresponsabile care conduc aceasta tara! Depinde de fiecare dintre noi cum trecem prin aceasta tranzitie care nu va fi usoara.
   
Ganditi pozitiv, fiti increzatori si optimisti ca totul este spre binele general planetar. Inlaturati egoismul si individualismul, grupati-va in mici grupuri de informare si sprijin, ajutati-va intre voi si raportati-va la resursele interioare si ale Creatorului. Totul exista in masterplanul divin!
   
     Daca aveti depozite prin banci scoateti-va banii si tineti-i cash, dupa anunturile publice, niciun bancomat nu va mai putea fi accesat vreo  trei saptamani. De asemenea apa de baut si alimente greu perisabile macar pentru trei saptamani sa aveti la dispozitie.
   
In rest, sa ne rugam sa facem aceasta trecere cat mai pasnica si ultimul plan malefic al cabalei sa nu aiba loc!!
     
   Drum drept spre Lumină!
 Marius Sumedrea,  Vineri, Iulie 11, 2014

2 comentarii:

  1. După Criza Economică, numai Tranziția Financiară ne mai lipsea. Va trece și aceasta ca un tăvălug și nu se știe ce se va alege de țara noastră, și așa destrămată.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe lângă faptul că facem nici o pregătire, nici măcar nu știm cum să ne pregătim; și ne continuăm viața ca și cum nici o amenințare n-ar plana asupra capetelor noastre descoperite și vulnerabile.
    Sfânta Scriptură ne avertizează: fiți gata! Să aveţi mijlocul încins, încălţămintea în picioare şi toiagul în mână!

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.