joi, 6 martie 2014

Kelemen Hunor, Ministrul Culturii : "România NU este un stat unitar"

„Nu am putut accepta să nu modificăm articolul 1 al Constituţiei, care spune că România este stat unitar şi indivizibil. Acesta era punctul de unde nu am putut merge mai departe. Noi de nenumărate ori ne-am exprimat îndoielile referitoare la statul unitar. România nu este stat unitar, această stare poate exista doar în visele câtorva politicieni români”, a subliniat Kelemen Hunor în interviul hvg.hu. (sursa: Ionela Ceaslov, A.M.PRESS)

9 comentarii:

  1. Lui Cristescu Gheorghe, Rodicăi Mihalcea şi lui Catalin Iulian Toma le place asta.

    Elena Toma : Hai sictir, dle Ministru al Culturii ! Cu scuze, pentru distinşii cititori, dar.. sintagma a venit, aşa, instantaneu, auzind spusele dlui ministru. Să fim serioşi !
    acum 10 minute ·

    Catalin Codru Istornicilor mei...
    Cătălin Codru
    ...Vezi mai mult
    Cătălin Codru

    Vă invit să spuneţi lumii,
    Tot ce lumea nu doreşte...
    Cum se nasc pe lume hunii...
    Şi cine îi păstoreşte!

    Vă provoc să fiţi corecţi,
    Dacă ştiţi ceva din fapte...
    Cum mi-au fost străbunii drepţi...
    Şi s-au preschimbat... de-o noapte.

    Cum s-a întâmplat deodată,
    Să mă-mpiedic de smintiţi?
    Când în stiprea-mi niciodată...
    N-am avut aşa tâmpiţi.

    Ce nebuni îmi fac reproşuri?
    Când în ţara mea strig “Ave”...
    Ei atârnă zdrenţe tulburi,
    Cu însemnele scârbave?

    Cui să dau eu socoteală...
    De dorinţa mea de veacuri?
    Când văd clevetiri... urzeală...
    Şi în ţara mea atacuri?

    Am votat mereu românii...
    Şi tot unguri fac vreo lege.
    Să-i gonim pe toţi nebunii,
    Viaţa înainte merge!

    Când istoria e curvă...
    Cei ce cred năravul ei...
    Ori se fac... că nu observă...
    Ori sunt doar codoşi şi ei!
    acum 9 minute ·

    Bagiu Ovidiu Ilie : sa-l dam in judecata !Sa vedetica castigam si inchidem gura mojicului !
    acum câteva secunde · Îmi place

    RăspundețiȘtergere
  2. politicienii romani sunt de vina,sa isi dea demisia,
    cand e o cearta in coalitie ,rusine,cheama repede in patul lor pe udmroaia ,tradatoarea romanilor
    dupa kelemeneaua ca romania nu e stat unitar, toti politicienii romani ar trebui sa isi dea demisia pentru ca nu reactioneaza ,ii intereseaza sa domneasca ei,
    nu interesele tarii

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce caută ăsta la cultură? Pe vremea când a mai condus acelaşi minster, a dat ordin să se intre cu buldozerul în ruinele celei mai vechi biserici ortodoxe din ţară, descoperite cu ocazia săpăturilor efectuate în jurul cetăţii de la Alba-Iulia. Hai sictir e prea puţin spus. Şi lui şi nesimţiţilor care l-au numit şi care, altfel, se dau patrioţi. Puteau să-i dea agricultura (că şi-aşa-i distrusă) sau alt minister. Dar cultura??? Ruşine!!! Eram prea culţi şi mai aveam nevoie de-un ajutor, ca să dărâmăm şi bruma care-a mai rămas...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimată doamnă Dalian, respectele mele !

      Ștergere
    2. Nu, Doamna Loredana, nu trebuia sa le dea nimic, n-au ce cauta in Parlament ca partida etnica si n-au a se atinge de, unitatea si integritatea statului roman. Daca statul asta e roman doar cu numele, atunci buba trebuie cautata la noi, romanii, ca suntem o majoritate covarsitoare si n-avem un stat al nostru, care sa faca numai si numai ce vrem noi, nu sa hotarasca el, statul, in locul nostru - teoretic,stapanii lui! Ah, Constitutia Ctatenilor, in care romanii de rand cred, numai elita intelectuala nu crede - si se lamenteaza ca la Zidul Plangerii. O sa vedem la votul din mai de ce mai suntem in stare...

      Ștergere
    3. chiar ca m-as sacrifica eu pentru cultura, as curata toate capusele si clica,la festivalul nichita isi dau premii intre ei ,prin rotatie,nu mai ai loc de ei,si la bellu dai tot de clica lor

      cum, nu merit postul,
      dar varujan cum a fost propus pentru premiul nobel ?

      Ștergere
  4. Oare se poate comunica cu domnul Hunor, și ar putea răspunde la unele întrebări de pe acest site?

    RăspundețiȘtergere
  5. Când veţi vedea urâciunea pustiirii, stând unde nu se cuvine să fie

    Textul mult contestat al Constituției României, chiar dacă nu se proclamă sus și tare Creștin, se conformează totuși cerințelor Sfintei Scripturi. Te-ai aștepta ca o Constituție care se pretinde Creștină, să promoveze cel puțin niște relații de prietenie cu statele vecine; dar nu e cazul Ungariei. Aceasta dovedește cu prisosință că denominațiunea Creștină, chiar și la modul general, nu e mai corectă decât cea Musulmană; deci, că e la fel de păgână. Ea administrează numai această lume trecătoare, într-un mod cu totul egoist și demagogic, iar nu lumea de după a doua venire a Mântuitorului Nostru. Ea își târăște enoriașii la o moarte sigură, în Iazul cu Foc și Pucioasă.
    Dar poporul trebuie să-nțeleagă că acesta este numai un joc politic prin care Romania este scosă la interval, între pumnii rușilor și ai americanilor, joc coordonat perfect printr-o singură minte.
    http://www.lovendal.ro/wp52/teza-x-antiteza-sinteza-acesta-e-planul-secret-al-illuminati-de-control-al-lumii-de-peste-2-secole/
    Religia Creștină nu este Scripturistică pentru că a fost rafinată de Constantin cel Mare. El a făcut din Creștinism o sinteză provenită din confruntarea tezei cu antiteza, pe baza principiului Divide et Impera. Asta înseamnă că, dacă românii se vor bate cu maghiarii, atunci țara va cădea mai repede în robie.
    Adevărul respectiv a fost scos în evidență și de către Eminescu: Religia o frază de dânșii inventată, Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug...
    Împăratul Constantin a demonizat lumea prin cozile lui religioase de topor. El răsplătea pe fiecare convertit la Creștinism cu haine albe și o sumă frumușică de bani.
    Aceeași politică a mitei electorale o aplică și guvernul Ungariei față de românii care se declară unguri.
    Ulterior anumiți domnitori ca Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu și Vlad Țepeș precum și alți eroi ai nemului, care cunoșteau adevărata credință a Mântuitorului Nostru, au făcut un fel de exorcizare, pentru a mai lumina puțin orizontul țării.
    Prin stimularea conflictului dintre Arieni și Trinitarieni, împăratul a reușit să țină destul de bine masele în supunere. Același scop l-au avut și alte confruntări locale și mondiale, printre care: conflictul icoanelor, cel al schimbării necuvenite a calendarului și al sărbătorilor religioase, precum și o serie întreagă de cruciade și războaie, și chiar cursa înarmărilor din timpul războiului rece, și deasemenea confruntările etnice.
    Dacă Mântuitorul ar cere românilor, care au vina lor, să se supună invadatorilor din Nord, pentru a se evita nenorociri și mai mari, ei ar asculta și ar accepta umilința ca niște adevărați ucenici? Ar fi ei mai credincioși decât evreii din antichitate, care treceau prin situații politice asemănătoare?
    Supuneți-vă lui Nabucadnețar, cerea fără să fie ascultat profetul lui Yahve, evreilor (Ieremia 38:17).
    Strategia României este cel mai bine reprezentată prin imaginea Femeii învăluite în soarele Adevăratei Credințe, din Apoc. 12. Ea stă să nască români, maghiari și evrei, adică adevărați iudei, pe care Balaurul vrea să-i înghită.
    Dar aceștia sunt răpiți la cer și vor domni pe pământ împreună cu Mântuitorul lor, după a doua Venire. Iar femeia, adică cei amenințați cu exterminarea, a zburat în Pustie, undeva departe de fața Balaurului. Acolo va fi îngrijită de Cel Preaînalt, care se ocupă și de soarta copilul ei, până va trece necazul.
    Interesant de cunoscut este momentul fugii, când Femeia primește aripi de vultur ca să dispară dinaintea pericolului iminent, și anume: MARCU 13:14 Iar când veţi vedea urâciunea pustiirii, stând unde nu se cuvine să fie - cine citeşte să înţeleagă – atunci să fugiți la munți...ca să vă scăpați viețile.
    Eliberați-vă de prejudecăți și veghiați ca să vă dați seama dacă a venit sau nu timpul potivit pentru fuga voastră! Aceasta este singura Strategie viabilă și suficientă pe care ne-o oferă la vremea sfârșitului, Părintele nostru Ceresc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare se poate comunica cu domnul Hunor, și ar putea răspunde la unele întrebări de pe acest site?

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.