duminică, 23 februarie 2014

Gabriel Dragnea - La Hanul Negustorilor - Lansarea cărții „Aceeași lună peste sat” - 21 febr. 2014

Lansarea cărții „Aceeași lună peste sat” a scriitoarei Florentina-Loredana Dalian, eveniment care a avut loc la Hanu Negustorilor. Printre cei prezenți îi amintesc pe: poeta Carmen Tănase, scriitorul Titi Damian, poeta Elena Toma, actrița Doina Ghițescu, poetul Romeo Tarhon, scriitorul Grigoriu Florin, poeta Passionaria Stoicescu ș.a. Fundalul sonor a fost asigurat prin talent și dăruire de instrumentiștii Alina Danciu (harpă) și Cristina Răducan (flaut). „Un eveniment frumos datorită organizatorului, poeta Elena Toma și a talentului scriitoarei Florentina-Loredana Dalian.”

4 comentarii:

  1. Felicitari, Loredana, atat pentru cartea cu care ai venit, cat si poentru numerosulm grup de prieteni ialomiteni ce te-au insotit in aceasta descindere intempestiva in Capitala. Ne pare rau ca totul s-a derulat vijelios si n-am avut timp de-o tacla creatoare InterCity. Si pe noi ne-a surprins numarul mare de oaspeti prezenti in sala - un factor in plus ce a impedimentat "socializarea". Cum am promis, venim cu o seara XXL la Slobozia sau Urziceni, mai spre primavara. Si, desigur, va mai asteptam la noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulţumesc mult, domnule Marian Ilie,doamna Toma şi Gabriel!!!
    Domnule Ilie, ialomiţeni am fost doar 4 (cu mine), restul - cu excepţia Florinei Isache din Roşiori de Vede, erau bucureşteni. Nu mi-am permis să pun oamenii pe drumuri vinerea la ore târzii. Dar au suplinit cu onoare dragii mei bucureşteni. Mi-am dat seama că nu v-aţi aşteptat la un număr atât de mare, nici eu n-am ştiut că locurile sunt limitate. Să ştiţi că vreo 3-4 mi-au scris sau m-au sunat să se scuze că n-au venit, din motive obiective, deşi şi-ar fi dorit foarte mult:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari doamna Dalian !

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă mulţumesc! Felicitările le merită toţi protagoniştii.

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.