joi, 31 octombrie 2013

Emil Străinu : “Cutremurul din Prahova este semnul că Vrancea «s-a clonat». S-au reactivat 21 de focare seismice!

Un cutremur de 3,2 grade Richter s-a produs marţi noaptea în Prahova, la o adâncime de 13 kilometri. Acesta face parte dintr-o serie de mişcări tectonice de suprafaţă care clatină din ce în ce mai des România, din Timiş în Dobrogea şi din Galaţi în Maramureş. Asta pentru că în România s-au reactivat 21 de zone seimice, până acum “adormite”, scrie libertatea.ro, care citează un interviu din 1 iulie 2009 în care generalul Emil Străinu anunţa că s-a reactivat zona seismică Râmnicu Vâlcea – Snagov – Shabla (Bulgaria), care e una de suprafaţă, mai periculoasă decât cea din Vrancea şi că este de aşteptat să se reactiveze şi celelalte, în total 21, pe tot teritoriul României.

marți, 22 octombrie 2013

Mântuitorul Iisus și apostolii erau vegetarieni!

Informația e  păstrată cu grijă mare cu toate că nu doar textele apocrife o confirmă. Ocolirea acestui subiect fascinant de către fețele bisericești e mai mult decât suspectă deoarece este de notorietate faptul că sfinții părinți de pe Muntele Athos sunt vegetarieni, ba chiar mai mult majoritatea sunt ro vegani, adică se alimentează doar cu fructe, legume, uleiuri și semințe netratate termic, alimentație  identică  cu cea a Domnului Iisus și a apostolilor săi!

sâmbătă, 12 octombrie 2013

Cucuteni, o civilizație mai veche decât Mesopotamia, aproape uitată, în loc să devină brand de țară


Cucuteni, una dintre cele mai misterioase civilizaţii ale preistoriei, cu o vechime mai mare decât cea mesopotamiană, a lăsat în urmă vestigii impresionante, care ar putea fi scoase la lumină în peste 1.800 de situri arheologice din România.