joi, 18 iulie 2013

Aimi Kobayashi - Chopin Nocturne in C-sharp minor, Op. posth

                         

2 comentarii:

 1. AIMI ,YOU ARE THE BEST.
  GOD BLESS YOU !

  Aimi Kobayashi s-a născut în Ube, Yamaguchi (Japonia), la 23 septembrie 1995 . A început să studieze pianul la vârsta de trei ani, demonstrand o sensibilitate înnăscută.
  In ciuda vârstei sale tinere,la numai 7 ani a debutat ca solista cu Orchestra Simfonica din Kyushu ,cantand la pian Mozart -Concertul pentru pian nr. 26 .
  Asa cum se vede si in videoclipul postat cu inspiratie pe acest blog, Aimi ,la varsta ei de copil,atinge clapele pianului mai bine decat profesionistii.
  Remarc maturitatea ei muzicala si cum traieste si pluteste la fiecare nota pe care o scoate din pianul fermecat.
  Cred ca e inzestrata cu har divin,e un copil precoce,un geniu.
  În scurta sa cariera, Aimi a câștigat numeroase premii naționale și internaționale si a primit un premiu special Chopin din partea guvernului Poloniei.
  A concertat în Franța, Brazilia, Polonia, Rusia, Coreea de Sud, SUA și Japonia, inclusiv la Sala Cortot (Paris), Svetlanov Hall (Moscova), Suntory Hall (Japonia), la New Complex York.În 2010, a lansat primul sau CD / DVD- "Passion", produs de EMI Classics Japonia.În 2011, a debutat ca actriță în filmul japonez "Sleep", în regia lui Katsumi Sakaguchi.

  Aimi Kobayashi e un copil superdotat si talentat.E o incantare. AIMI,you are the best. God bless you!
  (Marin Mihai)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Respectele mele, Excelenţă ! M-aţi onorat, mulţumesc de trecere. Vă mai aştept :) După ora Americii, se ştie :))

   Ștergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.