marți, 4 iunie 2013

Gen.r. DR. Mircea Chelaru - România moluscă, Demitizări şi consecinţe imediate

Generalul Mircea Chelaru, născut în 1949, este doctor în ştiinţe militare şi a absolvit, pe lângă Şcoala Superioară de Ofiţeri şi Academia Militară din România, Colegiul de Studii Strategice şi Economice de Apărare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall” din Germania şi cursuri internationale de drept militar. În anul 1990, a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Roman de Informaţii. A fost şeful Marelui Stat Major al Armatei în anul 2000. Din anul 2008, este general cu patru stele, în rezervă.
Demitizări şi consecinţe imediate - Fragment, pag. 39

Administraţiile care s-au succedat n-au mai avut nicio împotrivire serioasă la cursul "post-revoluţionar" ba dimpotrivă, invocând calculat speranţa unor mari mutaţii radicale, au agravat această dependenţă nocivă , punând în mişcare şi complicităţi venale. Aşa-zisa democraţie a devenit repede demagogie şi producţie de minciună publică , o destrăbălată gloată spre profituri nemeritate, spre jecmănirea oricăror avuţii. Pentru huzureala lor criminală, oficianţii României s-au lăsat ei înşişi antrenaţi în acaparări diverse, sub şantajul de a-şi pierde poziţiile ocupate, prin aceeaşi manipulare de sorginte globalistă, narcotizantă şi irezistibilă. 
"Revoluţia română", plecată dintr-o revoltă amplificată a maselor, a sacrificat în cele din urmă aceste mase şi a abandonat patosul lor înălţător , adică năzuinţa lor spre o viaţă trăită în demnitate, devorându-i, în cele din urmă, idealul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.