sâmbătă, 9 iulie 2011

"Dna Stel " ?, Zeus şi Roxanne - Elena Toma

                                  

Sunt încă sub influienţa filmului artistic : "Zeus şi Roxanne", vizionat, acum, la ProTv. Un fragment din acest film l-am vizionat într-o noapte când, dna Stel, insomniacă, la ora 3.20, mă căuta, în gând, cerându-mi s-o ajut. Dorea să posteze un  videoclip FRIENDSHIP or LOVE. De ce s-a gândit dna Stel tocmai la mine, nu am prea înţeles. Habar nu am cine este dna Stel ! 
- " Tu auzi gândurile mele. Eu îţi citesc gândurile." - scria, surprinzător, dna Stel. Eu percep acest nume, Stel, ca fiind id-ul unui spirit masculin clonat :)) Habar nu am cum îmi citeşte gândurile, cum habar nu are nici ea/el că eu îi aud gândurile. Cert este că telepatia funcţionează. Cu alte cuvinte, ne-am întâlnit, în gând, două entităţi în faţa unui videoclip, la ora 3.20 noaptea. Nu am răspuns solicitării, în acele momente, dar el/ea ? simţea că eram pe recepţie. 
Abia într-un târziu, după vreo două săptămâni, am catadixit să-i scriu că, în noaptea respectivă, la ora la care mi-a scris numele pe acea pagină, fusesem prezentă, virtual, desigur ! Îmi tot transmitea semnale că aştepta reacţia mea şi, dorind să îi confirm că, telepatic, eram pe aceeaşi lungime de undă, i-am scris un mesaj, uimită, firesc ! 

În această după amiază de weekend, la ora 17, ProTv a transmis filmul 
                                         "Zeus şi Roxanne". 
Imaginea căţeluşului asociată delfinului din promo mi-a amintit de videoclip. Până acum, crezusem că videoclipul fusese inspirat dintr-un documentar, nicidecum un film artistic. Am urmărit filmul cu mare emoţie. Sugestiv, plin de candoare, m-a cucerit, răscolind amintiri dragi, tocmai acum, în pragul zilei de 10 iulie, dată importantă în viaţa mea, dar şi a persoanei pe a cărei pagina de site dna Stel mă chemase în noaptea cu pricina.

Dacă un căţel poate comunica cu un delfin, aşa cum, splendid, relevă scenariul filmului, oamenii de ce NU se pot înţelege între ei ? Răspunsul este unul foarte simplu. Vinovate sunt gradele, funcţiile, pe care oamenii le flutură... mai presus de prietenie, omenie, bun-simţ, etc. Tocmai, am trecut printr-o asemenea experienţă. Căutam un răspuns. L-am primit, acum, vizionând acest film, pentru un mai bun echilibru ! Cu siguranţă, dna Stel nu va scrie nimic pe această pagină albastră, chiar dacă, acum, citindu-mi gândurile, ştie ce simt, ce gândesc. Oricum, în pofida celor întâmplate, 
                               LA MULŢI ANI, FIULUI cunoştinţei comune ? 
pe a cărei pagină ne-am întâlnit în gând. Sincere urări de bine, sănătate întregii familii, pentru acest 10 iulie, 2011, pe care i-l doresc mai înseninat, ca până acum, mai candid decât al meu.

3 comentarii:

  1. Motto-ul Clubului XXL - clubul oamenilor excepţionali şi al mărimilor excepţionale a fost, este şi va rămâne:

    "Adevărata frumuseţe NU are vârstă, greutate înălţime. Adevărata frumuseţe este spirit ce dăinuie"

    Cineva, cândva, undeva, mi-a trimis un SMS, completând motto-ul clubului meu, astfel :

    "Adevărata frumuseţe NU are vârstă, greutate, înălţime. NICI grade şi NICI funcţii"

    Bleah ! Zic eu! :) Viaţa ne-a demonstrat, care dintre noi a fost şi va rămâne mai aproape de ADEVĂR !

    RăspundețiȘtergere
  2. de la ANONIM

    Cel mai bun prieten al omului este intr-adevar cainele. Daca nu crezi, incearca urmatorul experiment: Pune-ti sotia si cainele in portbagaj pentru o ora. Cand deschizi portbagajul, care dintre cei doi va fi bucuros sa te vada?
    -Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care din cand in cand sa faca curat, sa gateasca si sa repare ce se mai strica prin casa.
    - Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat caruia sa-i destainuie aspiratiile ei si care sa o asculte si sa o inteleaga.
    - Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o admire si care sa faca dragoste cu ea din placere.
    - Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o scoata in lume si sa o trateze ca pe o printesa tot timpul, nu doar la ocaziile speciale.
    - Si cel mai important lucru este ca cei patru barbati sa nu se cunoasca intre ei...
    .....................................

    răspunsul meu : are şi TRĂDAREA scuzele ei :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.